Eenvoudig afvallen met gewichtsverliessysteem Benevita

Gezonde eetgewoontes zorgen ervoor dat u afvalt en u zich energieker voelt. Toch is het compleet omgooien van uw levensstijl vaak een moeilijke opgave. Met het gewichtsverliessysteem Benevita zal deze verandering in uw leven een stuk eenvoudiger verlopen. Met speciaal ontwikkelende shakes, capsules en snacks, zult u merken dat u zich snel gezonder voelt.

Wat het gewichtsverliessysteem Benevita zo bijzonder maakt is dat het eenvoudig te gebruiken is en goede resultaten levert. De shakes, capsules en snacks van Benevita zijn geen wondermiddelen waardoor u plotseling kilo’s verliest. Maar in combinatie met het uitgebalanceerde programma voor een gezonde levensstijl, inclusief inspirerende recepten, zult u merken dat u zich gezonder en energieker voelt, wat natuurlijk gepaard gaat met gewichtsverlies. Bovendien zijn de producten van Benevita geschikt voor vegetariërs.

Glucamannan

De elixers en capsules Shake-it! Go! en Recover! uit het gewichtsverliessysteem bevatten allemaal glucamannan. Dit is een wortel uit de Japanse Amorphophallus konjac. Wanneer u iedere dag 3 keer 1 gram binnenkrijgt, zorgt het ervoor dat u op een natuurlijke manier gewicht verliest.

Shake-it!

Vaak denken mensen dat een gezonde levensstijl en chocolade niet samengaan. Dit is niet het geval bij deze elixers. Benevita erkent de heerlijke smaak van chocolade en alle gezonde voedingstoffen die in cacao zitten, zoals magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper, vitamine C en omega-6-vetzuren. Vervang uw ontbijt, lunch of diner met de Shake-It! en u zult merken dat dit actief bijdraagt aan uw gewichtsverlies.

Houdt u niet van chocolade of wilt u uw shakes graag afwisselen? Probeer dan deze Shake-it! met vanille smaak. Dit zakje bevat, net zoals de chocolade Shake-it!, plantaardige eiwitten (op basis van erwt, rijst en soja), lijnzaadolie en een volledig spectrum aan vitamines en mineralen.

Chocolate Crunch Bar

Gezond snacken was nog nooit zo lekker met de Chocolate Crunch Bar. Dit heerlijke tussendoortje, gemaakt van pure chocolade, heeft een laag suikergehalte en bevat maar 129 calorieën per reep. Het kan de hele dag door genuttigd worden, zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen omdat u heeft ‘gesnackt’.

Go!

De Go! capsules van Benevita zorgen ervoor dat u zich de hele dag fit en energiek voelt. De energiebronnen die de capsule bevat zijn gewonnen uit groene theebladeren, zo gaat u op een natuurlijke manier vermoeidheid tegen. Verder bevatten de capsules vitamine C en B-vitaminen.