Energie besparen met RAAK Thermografie

Energie besparen met RAAK Thermografie

Er zijn veel manieren om energie te besparen. Maar ooit is de reden dat u veel energie verbruikt iets waar u niet snel aan zult denken. RAAK Thermografie helpt u hier achter te komen. Wij komen bij u langs om te kijken hoe u energie kunt besparen, hier wordt vervolgens een plan van aanpak voor gemaakt.
Om te beginnen wordt er een analyse gemaakt van uw huidig energielabel. Aan de hand daarvan bespreken wij samen met u uw wensen en behoeften op gebied van het energieverbruik. Uiteindelijk leggen wij de mogelijkheden en kosten hiervan aan u voor, hierbij zal ook advies gegeven worden. Het is mogelijk de werkzaamheden die hierbij komen kijken neer te leggen bij diverse partijen maar natuurlijk ook bij RAAK Thermografie. Bij ons wordt alles voor u geregeld van a tot z, de begeleiding, coördinatie en installatie. Zo weet u zeker dat alles goed en op de juiste manier gebeurt.

Uw investering sneller terugverdienen

Ziet u een grote investering niet zo zitten? Energie besparen hoeft niet samen te gaan met grote investeringen. Er zijn ook veel mogelijkheden om energie te besparen op het gebied van bouwkunde en installatietechnieken.
Wel bereid om te investeren in grotere installaties zoals een zonneboiler, warmtepomp, micro kkw of zonnepanelen? Maar u weet niet wat de beste manier is om dit te doen? RAAK Thermografie zal u door de administratieve handelingen helpen, zodat u een zo goed mogelijke subsidie zult ontvangen voor uw installatie(s). Zo verdient u uw investering een stuk sneller terug naast dat u energie bespaart en milieuvriendelijk bezig bent.

Thermografie

Eenvoudig uitgelegd is thermografie een meetmethode waarbij contactloos de temperatuur van een object of gebied in kaart wordt gebracht. Dit wordt uitgevoerd door onze ervaren thermograaf met gebruik van een hoogwaardig thermografische camera. Naast het zoeken naar oplossingen om energie te besparen wordt deze methode ook toegepast in de bewaking, brandbeveiliging, industrie en medische wereld. RAAK Thermografie werkt met de nieuwste meettechnieken en is dan ook een specialist in het doen van een thermografisch onderzoek. Wacht niet langer en begin nu met energie besparen.