Ernest horloge voor een mooie prijs!

Een prachtig horloge voor een mooie prijs bij www.ernest-horloge.nl

Als een echte fashionista houd ik erg van online shoppen! En dan uiteraard het liefst, zoals heel veel meiden, naar kleding of fashion accessoires. Zo kom ik in de meest geweldige webshops terecht ik vind ik het superleuk om naast kopen ook heel veel te kijken! Een echte Nederlander zullen we maar zeggen. Het liefst shop ik accessoires naar de laatste trends, ik ben er altijd wel naar op zoek. Omdat ik vaak mijn collectie thuis afwissel met nieuwe accessoires en ik daarnaast ookl nog studeer, geef ik het liefst geen grote bedragen uit. Al een tijd ben ik fan van de horloges van Michael Kors, maar je raadt het al; de prijzen zijn mij te hoog.

Ernest horloge

Ik houd van metalen horloges. En dan wissel ik de kleur graag af; goud, zilver, rose goud of zwart. Het is maar net wat mijn outfit die dag is. Zo kwam ik laatst via een fashion blog bij www.ernest-horloge.nl terecht waar horloges van Ernest worden verkocht. Meteen kwam in mij op; die horloges ken ik. Althans; het model! De horloges lijken namelijk stuk voor stuk sterk op de duurdere designermerken, zoals niet alleen MK, maar ook Rolex of Daniel Wellington. Er is bij www.ernest-horloge.nl veel keuze in materiaal (siliconen, metalen of canvas horlogeband) en kleur. Zo zie je veel kleuren als mint en koraal, maar ook winterse zachte kleuren. Helemaal om vrolijk van te worden! Ik kon bijna niet kiezen en heel ‘veilig’ heb ik weer gekozen voor een rose goud en zilver kleur. In de winter kies ik weer voor goud. Al na een dag had ik de horloges van de webshop binnen. Ik zag al voor me hoe ik de band moest verstellen naar het formaat van mijn pols, help! Maar gelukkig zat er een goede uitleg bij hoe je dit gemakkelijk zelf kan doen. In de webshop vind je ook horlogeverstellers en die zijn natuurlijk nog handiger. Intussen draag ik mijn Ernest horloges erg graag en staat het niet alleen erg mooi, kwalitatief zijn het goed uitziende horloges.

Bij deze webwinkel heb je keuze uit meer dan 60 Ernest horloges! Ik heb mijn beste vriendinnetje ook één cadeau gegeven. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want je vindt ze al vanaf € 19,95!