Ernest Horloge

Een trendy horloge zonder er veel geld voor uit te geven

Een vriendin van mij vroeg in plaats van geld een trendy horloge voor haar verjaardag. Ik dacht bij mezelf, oei dat gaat me veel geld kosten. Een leuk horloge kost al snel 50 euro en dat bedrag zou ik deze maand nu juist niet kunnen missen. Ik ben daarom de wat goedkopere accessoire winkels afgegaan. In principe hadden ze daar wel horloges, maar ze waren of te trendy of te kitscherig.
Ernest Horloge Zwart
Stad en land af
Mijn vriendin had me doorgegeven dat ze graag een horloge wilde met een rubberen bandje. Maar horloges met een rubberen bandje waren alleen nog maar duurder. Na twee dagen de stad af struinen hield ik het voor gezien. Een ander cadeau zou een optie zijn, of gewoon geld geven, dan kan ze zelf stad en land af reizen op zoek naar haar horloge.

Ernest horloge
Tot ik op een zaterdag middag een kop koffie ging drinken bij mijn moeder. Mijn moeder was kort geleden naar een beurs geweest en daar had ze een aantal nieuwe merken ontdekt. Vol enthousiasme liet ze haar nieuwe horloge zien. Het horloge was van het merk Ernest. Ernest is een trendy horloge merk in het lagere segment van de markt. Mijn moeder was ongelofelijk blij met haar nieuwe horloge en hij stond haar goed. De oud roze kleur matchde precies bij haar licht getinte bruine huid. De plaat had een rosé kleurig uurwerk, waar door het horloge ook een chique uitstraling had.
Ernest Horloge Oud Roze
Drie stuks
Mijn moeder gaf aan dat ze er maar € 19,95 euro voor had betaald. Allereerst wilde ik dit niet geloven tot zij mij het bonnetje van TOOTZ liet zien. TOOTZ is de webshop die deelnam aan de beurs. TOOTZ verkoopt verschillende soorten Ernest horloges. Ze zijn trendy en betaalbaar, zo betaalbaar dat mijn moeder er drie had gekocht. Ja zei mam, zo kan ik nog eens afwisselen, voor die prijs hoef je het niet te laten. Vele van haar vriendinnen  had ze doorgestuurd naar de webshop van TOOTZ.

Als je bij TOOTZ voor 15:00 uur besteld heb je het product de volgende dag in huis. Een leuke bijkomstigheid is dat TOOTZ gratis verzend. Dus bestel je een Ernest horloge van € 19,95, dan betaal je alleen maar de prijs van het product en daar mee klaar.

Ook voor mezelf
Toen ik op de webshop van TOOTZ ging kijken zag ik nog veel meer andere leuke producten. Naast horloges verkoopt TOOTZ ook handgemaakte tunieken, shawls en sieraden. Ik heb dezelfde dag een trendy Ernest horloge voor mijn vriendin gekocht en stiekem ook een voor mezelf. Ik kan je de website van www.tootz.nl echt aanbevelen.