Folders drukken en bestellen

Een leuke en succesvolle manier van promotie is het laten drukken van folders. Folders kunnen namelijk op verschillende manieren verspreid worden, je kan ze in de brievenbus bezorgen, maar ook uitdelen op beurzen, bij evenementen of gewoon in de winkelstraat van de stad. Door je product of dienst onder de aandacht te brengen zorg je voor meer naamsbekendheid voor jouw merk en/of je kan meer klanten binnen halen. Het is dus een goede manier voor het werven van nieuwe klanten en voor het opbouwen van goede klantrelaties en meer naamsbekendheid.

Wanneer je kiest voor folders drukken is het belangrijk dat je voor een goede drukkerij kiest. Dit kan soms wat lastig zijn omdat er ontzettend veel online drukkerijen zijn.

Voordelen van een online drukkerij

Het wordt steeds normalen om online te winkelen en om informatie en offertes op te vragen. Met de populariteit van internet komen er ook steeds meer online drukkerijen. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om hun folders of ander drukwerk bij een online drukkerij te laten drukken. Het grote voordeel hieraan is dat het makkelijk is. Je kan zelf bepalen op welk tijdstip je hiermee bezig wilt zijn en je kan dit vanuit je eigen kantoor of woning doen. Je bent dus niet gebonden aan openingstijden. En je kan besparen op tijd omdat je niet naar de drukker hoeft. Online drukkerijen zijn vaak ook wat goedkoper, omdat ze vaak bestellingen verzamelen waarna de deze snel en eenvoudig allemaal tegelijk kunnen drukken.

Vaak zijn online drukkerijen makkelijk in gebruik, je hoeft maar enkele stappen te doorlopen totdat je je ontwerp kunt uploaden.

 

Eenvoudig en snel folders drukken

Via een online drukkerij kun je in de webshop een aantal gemakkelijke stappen doorlopen totdat je je folder kunt uploaden en kunt laten afdrukken. Het is belangrijk alle stappen zo volledig mogelijk in te vullen. Je start vaak met de selectie van het soort product, in dit geval dus een folder, in de stappen daarna kun je aangeven wat de afmetingen, kleuren en andere specificaties zijn. Je kunt hierbij denken aan de kwaliteit, soort bedrukking, het gewicht van het papier en de oplage. Je bestelling is pas afgerond wanneer de betaling voltooid is. Houdt hier dus rekening mee. Kijk daarna altijd naar de leveringsvoorwaarden, want sommige drukkerijen hebben een langere levertijd, dus als je de folders snel nodig hebt is het belangrijk om te kijken naar de levertijd.