Gardena Grasmaaier voor een mooi gazon

Gardena, partner voor een mooi gazon

Het onderhoud van een gazon is met het juiste materiaal een bron van ontspanning. Even op het ritme van de natuur verpozen in het groen laadt de batterijen weer op. Wie kiest voor Gardena heeft voor iedere klus het gepaste gereedschap.

Gras maaien, van de nood een deugd maken

Een karwei waar men meestal graag snel vanaf wil zijn is het maaien. Met een Gardena grasmaaier heeft men dan toch wel een handige en veelzijdige hulp in huis. Gardena grasmaaiers zijn er in vele modellen en vermogens, van een handmaaier over elektrisch tot volautomatische robotmaaiers. Een kijkje op www.tuinonderhoudshop.nl maakt meteen al veel duidelijk. Deze tuinonderhoud specialist presenteert een uitgebreid gamma ergonomische en praktische grasmaaiers van Gardena.

Gardena verticuteermachine, een jaarlijkse noodzaak

Voor het meer intensief onderhoud zoals verticuteren is er een Gardena verticuteermachine voor elke oppervlakte. Het verwijderen van mos, dat de bodem dreigt te verstikken, is een arbeidsintensieve job die met een Gardena verticuteermachine grondig en snel wordt uitgevoerd, evenals het verzamelen van dood gras. Door de duurzame materialen waaruit ze zijn gemaakt is een grasmaaier of verticuteermachine van Gardena gemakkelijk op te bergen; ze kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn ze gemakkelijk compacter te maken zodat ze in de winter weinig plaats opeisen in garage of schuur.

Gardena, doelmatig ontworpen

Het onderhoud, dat de goede werking van een grasmaaier of verticuteermachine garandeert, is iets wat Gardena nauw aan het hart ligt. De jarenlange ervaring van de fabrikant zorgt ervoor dat Gardena grasmaaiers en verticuteerders onderhoudsarm zijn terwijl een jarenlange goede werking wordt gegarandeerd. Een extra troef voor de tuinier, die de grasmaaier of verticuteermachine gebruikt waarvoor ze zijn ontworpen, zonder al te veel tijd te moeten verliezen met het bestuderen van de gebruiksaanwijzing.