Goede gezichtsverzorging met een dermaroller

Laat je crème beter werken

Er zijn allerlei goede crèmes verkrijgbaar die de verzorging van het gezicht een stuk gemakkelijker maken. Ze worden uitgesmeerd op het gezicht en gedurende de dag of de nacht trekken de stoffen uit de crèmes in de huid. Het gezicht heeft veel baat bij deze middels, het zorgt ervoor dat de huid er een stuk jonger uit gaat zien. Een dermaroller kan hier nog verder bij helpen.

Met deze kleine tool kun jij er namelijk voor zorgen dat er kleine gaatjes in de gezichtshuid ontstaan. Deze gaatjes zijn 2 mm tot 1 cm diep, afhankelijk van de dikte van jouw huid. Met de dermaroller kunnen veel gaatjes in de huid geprikt worden, hierdoor wordt een productie van de lichaamsstof collageen gestimuleerd. Dit is een eiwit dat belangrijk is voor de gezondheid van de huid.

 

Hoe werkt de dermaroller?

De dermaroller heeft een eenvoudige werking, je hoeft het hulpmiddel alleen maar over de huid te bewegen. Door de kleine naaldjes op het draaivlak van de roller zullen er hele kleine gaatjes ontstaan in de huid die ervoor zorgen dat gezichtscrèmes beter opgenomen worden door de huid. Doordat de crèmes door de gaatjes dieper in de huid kunnen komen is er een snellere opname van de crèmes en zal er ook een betere verspreiding van de belangrijke stoffen zijn. Het gevolg is dat de crèmes erg snel zullen werken. De dermaroller beïnvloedt dan ook het gebruik van deze middels en stimuleert de effecten hiervan.

 

Is het gevaarlijk?

Nee, gelukkig is het gebruik van het hulpmiddel niet gevaarlijk. De kleine gaatjes die in de huid ontstaan door gebruik van de dermaroller zullen door het lichaam zelf worden opgevuld. Het gevolg is dat de gaatjes weer helemaal zullen genezen. Dankzij de extra aanmaak van de stof collageen wordt daarnaast gezorgd dat de huid weer snel hersteld wordt, deze tijdelijke extra aanmaak zal op termijn ook voor constante aanmaak van  deze stof zorgen. Gevolg is dat de huid lekker jong blijft.

Het gebruik van de dermaroller is dus zeker niet gevaarlijk, het gebruik zorgt voor tijdelijke gaatjes in de huid maar zal geen permanente schade veroorzaken. Met een goede huidcrème wordt gezorgd dat de huid lekker jong zal blijven en ook perfect zal blijven gedurende de dag en nacht. Geen droge huid, verzakkingen of kleine plekjes meer dankzij goed gebruik van de roller. Ideaal voor vrouwen die hun gezicht er graag een stuk jonger uit willen laten zien.