Goochelaar Limburg

Wilt u in contact worden gebracht met een goochelaar uit Limburg of in de buurt van Limburg. Hier kunt u geschikt entertainment vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive.

Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows. Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Limburg. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Limburg of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Limburg

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Limburg en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek.

Kindergoochelaar Limburg

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term “goochelaar voor kinderen” gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters. Met uitzondering van de theaters komt de goochelaar naar uw locatie toe in Limburg om een leuke voorstelling te verzorgen. Informeer naar eventuele vervoerskosten als de kindergoochelaar niet uit Limburg komt.

Illusionist Limburg

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok die heeft opgetreden in theaters in Limburg. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Limburg op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Houd er rekening mee dat als u een illusionist wilt inhuren in Limburg dat de kosten waarschijnlijk hoger zijn vergeleken met een kindergoochelaar of tafelgoochelaar.