Goudprijs in 2014

Je zou versteld staan ​​dat ik hier in de titel al geraffineerd, een duidelijke scheiding en vandaag spreken alleen op de goudprijs in het Westen . Maar dit heeft zijn reden , omdat de goudmarkt in het oosten , dat wil zeggen , voornamelijk in Azië dansen op een heel andere muziek, dus ik hier te maken een scheiding en de goudmarkt in het Oosten tot volgende week willen afzonderlijk worden bezien .

De simpele waarheid is : er zou de goudmarkt in het Westen , dan is de prijs van goud niet in 2013 zou worden gedropt .

De reden voor de goudprijs daling van vorig jaar is te wijten aan dat een groot deel van de westerse investeerders om de redenen uiteengezet in deel 1 van hun goudreserves in het feit hebben verworpen . Dit kan worden gezien in de uitstroom uit de westelijke goud ETF’s . Alleen, SPDR Gold Trust banken, verzekeraars , beleggingsmaatschappijen en hedgefondsen hebben ontslagen in de eerste drie kwartalen van vorig jaar genomen op 265 ton . Dit goud is bijna ongefilterd gemigreerd naar Azië.

Hoewel de vraag in Azië is hoog (zie volgende week , maar zelfs meer) , moet de prijs van goud bovendien stabiliseren een einde aan de massale ETF verkoop . Dit is weliswaar reeds gekarakteriseerd op ( en niet alleen omdat de voorraden ETF ja eindelijk zijn ) – de dynamiek van uitstroom laatste was gezakt – maar 2014 zou ook de basis voor een eerste echte paradigmaverschuiving weer liggen .

De goudprijs en de Fed

Immers , de belangrijkste factor voor de twee belangrijkste redenen dat momenteel de goudprijs aanbod tegenwind , wordt steeds zwakker van dit jaar . Hoewel de Fed nog steeds elke maand zet enorme bedragen in de aankoop van obligaties , deze enorme som langzaam worden verminderd .

Dit alleen is waarschijnlijk op zijn minst een sterkere stijging van de lange rente in strijd te handelen. Daarnaast moet eigenlijk, zolang de FED met hun beleid daadwerkelijk bereiken wat ze willen bereiken , een stijging van de inflatie onvermijdelijk. Dit zal waarschijnlijk ten minste een verdere stijging van de reële rente tegen te gaan. En dus zouden we weer voor iedereen zichtbaar weer redenen op een werkelijke waarde zoals goud in plaats van papieren geld te zetten .

Daarnaast zal de rally eindigt op de aandelenmarkten ooit . Hoewel heeft dit nog niet dit jaar , maar als het zo ver het verleden leert dat goud in zwakke aandelenmarkt fasen , juist die heeft altijd beter gepresteerd .

1.Conclusie van de goudprijs in 2014:

Dus er zijn redenen om aan te nemen dat goud niet langer wordt afgestoten zo massaal dit jaar door investeerders van het Westen , net als in de afgelopen twee jaar . Dit is een stichting die in strijd is met de andere gouden prijsdaling . Maar naast een grote vraag uit een ander deel van de wereld nog steeds behoefte is : het Verre Oosten . Zoals het er staat , laten we eens kijken naar volgende week .

http://www.degoudkoers.com