Grimville: The Gift of Darkness

Denda Games komt met het nieuwste zoekspelletje :

Grimville: the Gift of Darkness.

Het is een spel in het zoek & vind avontuur genre vol met prachtige zoek en vind scenes en verbluffende minispelen. Grimville: The Gift of Darkness is ontwikkeld door de bekende Russische ontwikkelaar Puppet Life.  Dit bedrijf is naast casual games ontwikkelaar ook bekend van het ontwikkelen van interactieve games voor kinderen. Het spel bevat hoogwaardige uitdagende puzzels en heeft onverwachte verhaalwendingen. Er zijn twee verschillende verhaaleindes. Hoewel Grimville een donker thema spel is met moorden, duisteren krachten en kwaad is de ervaring van het spel niet zo duister. U krijgt de kans om samen te werken met veel verschillende personages die verschillende persoonlijkheden hebben. De dialogen zijn creatief geschreven en bevatten een behoorlijke dosis humor.

Reis naar Grimville en los het moordmysterie op. Ontrafel  tegelijkertijd de oude legende van de Magic Tower. In dit spel moet je een vermiste burgemeester opsporen en onderzoek of een duister kwaad het brein achter de misdaden in het knusse Grimville is!

Jagers, onderzoekers, detectives en mediums hebben jaren geleden een geheim genootschap gevormd. Samen nemen zij het op tegen heksen, kwade tovenaars en ander gespuis. Recente gebeurtenissen in het stadje Grimville hebben de aandacht van het heldhaftige gezelschap getrokken.

Als afgevaardigde van het genootschap is het jouw taak om vast te stellen of het kwaad achter de brute moord op een circusartiest zit. Ook zijn de burgemeester en zijn dochter ontvoerd. Onderzoek oude legendes en los een spannend mysterie op. Weeg jouw keuzes zorgvuldig af: jij bepaalt hoe dit verhaal afloopt! Een van de betere spelletjes.