Het leven is mooi met Lancôme La Vie est Belle!

La Vie est Belle van Lancôme is met recht één van de populairste geuren van de afgelopen tijd te noemen. Na een creatieproces van maar liefst drie jaar werd La Vie est Belle van Lancôme in 2012 gelanceerd. Het belangrijkste ingrediënt van het parfum La Vie est Belle is iris. In de unieke geurcompositie van La Vie est Belle wordt iris opgehaald door andere geurnoten zoals patchoeli, gourmand en karamel. Het bloemige hart wordt gevormd door oranjebloesem en jasmijn. La Vie est Belle wordt afgesloten door accenten van vanille, tonkaboon, peer en bessen.

Deze geurcompositie zorgt ervoor dat La Vie est Belle van Lancôme een zacht, zoet maar bovenal vrouwelijk parfum is geworden. Deze uitstraling vind je dan ook terug in de haast meisjesachtige flacon. Door de zachtroze/perzikachtige kleur van het flacon, in combinatie met het grijze organza lintje rond de verstuiver, doet de flacon schattig maar daarnaast ook elegant aan.

Ondanks het zachte en zoete karakter van La Vie est Belle van Lancôme blijft het parfum toch heel de dag als een heerlijke sluier om je heen hangen. De warme accenten van vanille en tonkaboon komen bij het opspuiten naar boven, waardoor je je meteen in een warme, vrouwelijk en volle geur hult. Naarmate de geur gedurende de dag meer vervaagt, komt het poederige en bloemachtige karakter van La Vie est Belle steeds meer naar voren.

Niemand minder dan Lancôme-ambassadrice Julia Roberts is het gezicht van La Vie est Belle. De directeur van Lancôme vindt dan ook dat de actrice perfect bij het parfum past, aangezien er volgens hem “er maar één iemand is die de vrouwelijke vreugde uit kan stralen die La Vie est Belle uit wilt dragen”. En daarmee doelt hij natuurlijk op Julia Roberts. Naast dat Julia Roberts schittert op de campagnefoto’s voor Lancôme La Vie est Belle speelt ze ook de hoofdrol in een door Tarsem Sing geregisseerde korte film om La Vie est Belle te promoten. De korte film wil laten zien dat er meer is in het leven dan je te houden aan de heersende dictaten en conventies en wil vrouwen aansporen vrij te zijn en van het leven te genieten. Want het leven is mooi, La Vie est Belle!