Het positieve effect van Facebook Likes kopen

Voor veel bedrijven is social media tegenwoordig erg belangrijk. Het delen en ‘liken’ zorgt ervoor dat iedereen over je bedrijf te weten komt. Ik kwam er achter dat het mogelijk was om likes, volgers en meer te kopen voor verschillende social media sites als Facebook, Twitter en Youtube. Omdat ik zelf net op 100 Facebook likes zat besloot ik dit eens te proberen.

Voordat ik mijn aankoop deed zocht ik eerst naar een betaalbare aanbieder. Ik kwam bedragen tegen in de honderden euro’s maar ook bedrijven die likes leverden voor een paar euro. Ik kwam uiteindelijk terecht op www.4likes.nl waar ik 1000 Facebook likes heb kunnen kopen voor maar 10 euro. De levertijd was snel. Binnen 5 uur had ik alle likes op mijn Facebook pagina.

Eenmalige aankoop
Na deze bestelling heb ik tot op heden geen meer likes besteld. Niet omdat ik er niet tevreden over was, maar het viel mij op dat dit helemaal niet meer nodig was. Af en toe kreeg ik er wat likes bij, maar nu meer dan de tijd voor de aanschaf van de likes. Ik heb het idee dat mijn 1100 likes zorgde voor een professionelere uitstraling.

Positief effect
Na mijn aankoop kan ik nu wel zeggen dat het kopen van likes een positief effect heeft. Het geeft waarschijnlijk een professionelere uitstraling. Mensen liken sneller een pagina die anderen ook al ‘leuk vinden’.
Mijn bedrijf heeft nog geen Twitter pagina, dus misschien start ik straks een Twitter pagina met 1000 followers. Het is voor iedereen aan te raden.