Hoger in Google? Gebruik Social Media!

Iedereen wil met zijn website hoger scoren in Google. Je doet je uiterste best om je SEO goed op orde te krijgen en een aantal backlinks verkregen. Nu is het afwachten tot er meer bezoekers binnenkomen.

Waarom wachten? Je kunt het ook een handje helpen. Zet je Social Media in! In 2014 kan een website bijna niet meer zonder een Facebook pagina, een Twitter en een Google Plus pagina. Dus we gaan er even van uit dat je deze al hebt en gebruikt als verlengstuk van je website.

Uiteraard plaats je daar een linkje op naar je site zelf. Heel goed want deze links zijn waardevol. Echter… hoe meer likes en volgers je hebt op je Social Media pagina’s, hoe waardevoller de pagina’s worden. Daarmee stijgt dus ook je linkwaarde naar je eigen website toe. Meer linkjuice dus!

Elke keer als een bericht op je Facebook of Twitter gedeeld of geretweet wordt dan wordt jou link ook opnieuw verspreid. Weer een backlink er bij dus. In veel gevallen gaat het niet vanzelf en moet je de natuur een handje helpen.

Likes, volgers, retweets en andere Social Media zaken kun je namelijk voor relatief weinig geld voor elkaar krijgen. De webshop www.likes-kopen.nl kan al deze zaken voor je regelen, van Google Plus volgers tot en met Facebook likes.

Meer geloofwaardigheid

Een Facebook pagina zet je overigens niet in voor de lol maar heeft als doel om meer bezoekers aan te trekken. Een Facebook pagina deel je immers vrij makkelijk. Meer Facebook likes verhoogt de geloofwaardigheid van je Facebook pagina en zal sneller meer nieuwe likes aantrekken. Een Facebook pagina met 80 likes klinkt lang niet zo interessant als een Facebook pagina met 1.231 likes. Ook hier is het gezegde ‘als een schaap over de dam is volgen er meer’ van pas. Meer likes trekt meer nieuwe likers aan. Hierdoor verspreid je makkelijker je berichten en trekt meer bezoekers, klanten en aandacht.