HTC One M8, een sterk staaltje techniek!

De HTC One M8 kenmerkt zich door zijn fraaie uiterlijk (het toestel is compleet gemaakt van metaal), maar ook door zijn super krachtige specificaties en hardware. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld een Qualcomm Snapdragon 801 processor aan boord, met een kloksnelheid van maar liefst 2.3GHz. Dit alles in combinatie met 2GB aan RAM- geheugen zorgt er voor dat de One M8 zich tot de top van de smartphone markt mag scharen. Het toestel is op het gebied van opslagcapaciteit verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo is er een 16GB versie van de One M8 en ook een 32GB versie. Ben je bang dat het hier qua opslagruimte bij blijft, dan heb je het mis. In tegenstelling tot de HTC One M7, kan de One M8 namelijk worden voorzien van een microSD kaartje, waardoor je tot wel 128GB aan opslagruimte kunt creëren op je toestel! Een simpele maar zeer welkome toevoeging op het toestel.

Qua besturingssysteem zien we het bekende Android 4.4 KitKat, in combinatie met HTC Sense 6, voor het echte HTC gevoel. Door de toevoeging van HTC Sense kent het toestel vele nieuwe functionaliteiten, die op fraaie wijze zijn geïntegreerd in de software. Wanneer je het toestel in bezit hebt, zul je steeds weer nieuwe functies ontdekken op de One M8.

Opvallend aan de HTC One M8 is de super krachtige camera aan de voorzijde van het toestel. Deze beschikt over maar liefst 5- megapixels! Kortom, selfies met een smartphone zijn nog nooit zo goed geweest.

Wil je verzekerd zijn van de beste smartphone van dit moment, dan moet je de HTC One M8 in huis halen!

Bron