ICT Trainingen

Bent u als organisatie op zoek naar de kennis van de nieuwste technieken? Wilt u uw IT-ers scholen maar heeft u niet de mogelijkheid om deze mensen 5 dagen per week naar school te laten gaan? Of misschien beschikt u niet over een erg groot opleidingsbudgetten?
Bij icttrainingen.nl kunt als organisatie een voor uw organisatie op maat gemaakte leeromgeving laten aanmaken waarbij u zelf het budget beheert, dit betekent dat u zelf kan kiezen welke en wanneer u de trainingen inkoopt. Ook beschikt u over de mogelijkheid om uw werknemers’ voortgang te bezichtigen. Dit kan u als één geheel zien als organisatie maar ook kunt u per elk individu bekijken hoe het gaat en hoeveel het gebruikt word.

De voordelen

Zo zijn de opleidingskosten 70 tot 80% goedkoper ten opzichte van klassikaal leren. Ook vervalt het vaste rooster dat u zou moeten volgen bij een klassikale training. Bij icttrainingen.nl kunt u 24 uur per dag leren vanaf iedere pc en kunt u als beheerder zelf kiezen wanneer u een training laat starten in tegenstelling tot een klassikale training waarbij er op vaste data word gestart met een training. Kortom een training via icttrainingen is erg flexibel en voordelig.
Overigens bied icttrainingen.nl u een erg breed aanbod van trainingen. Van trainingen over besturingssystemen en databases tot security en project management. En niet te vergeten bieden wij u natuurlijk alle trainingen voor het volledige microsoft office pakket. Zo kunt u van het ‘eenvoudige’ word tot het wat meer ingewikkelde microsoft visio. Voor het complete overzicht van de trainingen kunt een kijkje nemen op de site van deze aanbieder.