Informatie vliegticket Cuba boeken

Zuid- en Midden- Amerika zijn de laatste jaren erg populair als bestemming voor mensen zie op zoek zijn naar een vakantie met avontuur. Cuba is een van de landen die erg aantrekkelijk zijn voor dit soort reizigers. Een vliegticket online boeken is het makkelijkste manier om een goedkoop vliegticket Cuba te vinden.

Ticket Cuba boeken

Wanneer je vliegtickets Cuba wilt boeken kun je vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Hoewel de reis naar de luchthavens in België en Duitsland over het algemeen langer duurt dan naar Schiphol kan dit soms toch aantrekkelijk zijn. Vluchten vanuit buurlanden zijn soms namelijk stukken goedkoper dan vluchten die uit Nederland vertrekken. Let dus goed op wanneer je vliegtickets Cuba boekt wat de voordeligste optie is.

Direct vliegticket Cuba

Wanneer je reist met een direct vliegticket Cuba duurt de vlucht ongeveer 10 uur. Dit kan korter of langer duren afhankelijk van factoren als tegenwind en het soort toestel. Vaak moet je vanaf de luchthaven in Cuba nog met de taxi of openbaar vervoer naar je accommodatie. Het is soms mogelijk om vervoer vanaf de luchthaven te boeken bij het boeken van je vliegticket Cuba. Dit kan erg makkelijk zijn omdat je vaak na een lange reis geen zin hebt om geschikt vervoer te vinden, terwijl je ook de taal vaak niet machtig bent.

Vliegticket Cuba met overstap

Wanneer je vliegtickets Cuba boekt met een overstapt is de reisduur vanzelfsprekend langer dan een directe vlucht. Afhankelijk van het land waar je overstapt kan het wel 3 uur langer duren. Wanneer je bijvoorbeeld via Parijs vliegt duurt de reis 12,5 uur. Daarnaast zijn vluchten naar Cuba met een overstap vaak even duur en soms zelf duurder dan directe vluchten. Zoek daarom eerst altijd naar tickets Cuba voor een directe vlucht. Pas wanneer een indirecte vlucht een stuk goedkoper is of er geen directe vluchten beschikbaar zijn is het slim vliegtickets met een overstap te boeken.