Internetproviders vergelijken zeer geslaagd concept

Internetproviders vergelijken met de eerlijke internet vergelijker blijkt een geslaagd concept voor de Nederlandse vergelijkingswereld.

Het idee achter internetproviders vergelijken

Het idee achter internetproviders vergelijken, is om de vergelijkingswereld van Nederland te veranderen. Nog te veel vergelijkingswebsites plaatsen bepaalde internet providers hoger dan andere op basis van verhoogde commissie of afspraken, met de nieuwe vergelijkmodule is het echter de bedoeling dat het vergelijkingslandschap in Nederland verandert. Zij maken dan ook gebruik van de eerlijke en onafhankelijke internet vergelijker die beheerd wordt door een derde en onafhankelijke partij. De internet vergelijker geeft met een postcodecheck aan welke pakketten beschikbaar zijn op een adres, welke verbindingstypes er mogelijk zijn en welke internetsnelheden daar bij horen.

Internetproviders vergelijken biedt altijd een eerlijk en onafhankelijk overzicht van internet abonnementen. De abonnementen worden gesorteerd op basis van welke het goedkoopst zijn. Dit is gebaseerd op de gemiddelde kosten van het betreffende internet abonnement per maand. Zo worden de eenmalige kosten en kortingen verrekend en op basis van de contractduur wordt een maand gemiddelde berekent. Hiermee wordt internetproviders vergelijken zeer eenvoudig gemaakt. Door deze manier van vergelijken te hanteren laat internetproviders vergelijken zich niet misleiden door commissies of afspraken met internet providers om bepaalde pakketten hoger in het overzicht te zetten.

Internetproviders vergelijken al zeer succesvol

De eerlijke internet vergelijker heeft al menig andere vergelijkingswebsite overgehaald om deze ook in gebruik te nemen. Tot nu toe is internetproviders vergelijken dan ook zeer succesvol geweest. Momenteel hebben al meer dan 40 websites het voorbeeld van internetproviders vergelijken gevolgd, je zult de bekende postcodecheck met vergelijk keurmerk dan ook steeds meer tegen gaan komen op het internet.