iPhone 6 Plus wint het van Galaxy Note 4

eerste keer dat een toestel van Apple populairder is in het thuisland van Samsung. Het is ook nog eens tegen alle verwachtingen in omdat normaal gesproken de Zuid-Koreanen trouw zijn aan een Samsung smartphone. Uit de eerste verkoopcijfers van Zuid-Koreaanse telecomproviders komt naar voren dat de iPhone 6 Plus veel populairder is dan de Samsung Galaxy Note 4. Op deze website leest u meer over deze telefoon: http://www.samsunggalaxynote4kopen.nl/

De Samsung Galaxy Note 4 verkocht in dezelfde periode in de voorverkoop veel minder dan de iPhone 6 Plus. De voorverkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is afgelopen vrijdag in Zuid-Korea van start gegaan en sindsdien zijn er al 100.000 exemplaren van de nieuwe iPhones verkocht, terwijl de teller bij de voorverkoop van de Samsung Galaxy Note 4 bleef steken op ongeveer 30.000 exemplaren.

Apple zou het niet winnen in het thuisland van Samsung maar het is frappant dat Apple nu ineens wel aanslaat in Zuid-Korea. Waarschijnlijk heeft het allemaal te maken dat de iPhone 6 en iPhone 6Plus een stuk groter zijn geworden en dit waren ze in Zuid-Korea al gewend van Samsung. Door de populariteit van iPhone 6 en iPhone 6 Plus zal Samsung enige aandeel in Zuid-Korea moeten overdragen aan Apple en dat zal enorm pijnlijk zijn.

Niet verrassend dat iPhone ook populair is in Zuid-Korea

Het komt niet als een verrassing voor Samsung dat de nieuwe iPhones populair zijn. Het Zuid-Koreaanse bedrijf had dit al min of meer verwacht, want ze hebben niet voor niets de release datum van de Galaxy Note 4 in Zuid-Korea naar voren gehaald. Samsung heeft hiermee geprobeerd de consumenten in het thuisland te paaien en om er zo voor te zorgen dat ze voor de Galaxy Note 4 zouden kiezen.

Het is verder geen verrassing omdat de nieuwe smartphones van Apple het over de hele wereld uitmuntend goed doen. Op het moment van schrijven heeft Apple de 50 miljoen verkopen al gepasseerd. Aan het eind van het jaar wil Apple rond de 80 miljoen exemplaren verkocht hebben. Met de aankomende feestdagen voor de deur moet dit geen probleem zijn voor Apple.