Juwelier Leeuwarden – Juwelier Duet

Juwelier Duet Leeuwarden is een specialistische juwelierszaak in het hart van Leeuwarden. Door middel van exclusieve collecties onderscheidt Juwelier Duet zich van andere juwelierszaken en is daarmee toonaangevend in Leeuwarden en zelfs binnen heel Friesland. Uw tevredenheid en ervaring staat bij Juwelier Duet hoog in het vaandel en u wordt dan ook deskundig geadviseerd in een sfeervolle omgeving bij de keuze naar uw sieraad. U bent van harte welkom.

Sieraden

De sieraden, parel en juwelen collecties bij zijn in Leeuwarden exclusief verkrijgbaar bij Juwelier Duet. Dit zijn onder andere collecties van: Gianfranco Bigli, Pesavento 925 Italian silver, Mattioli Italian jewelry, Gellner parels, Les Pavés by R&C en Schoeffel parels. Daarnaast nog exclusief van eigen bodem, BRON Fine Dutch Jewelry. Met zoveel verschillende merken en ontwerpen heeft Juwelier Duet een accessoires dat bij u past.

Horloges

Ook de bijzondere horlogemerken zijn exclusief bij Juwelier Duet verkrijgbaar in Leeuwarden. De merken Hermès Watches, Aerowatch en Locman zijn nergens anders verkrijgbaar in Friesland. Daarnaast is Juwelier Duet gespecialiseerd in MeisterSinger horloges.

Onderhoud en reparatie

Behalve verkoop van horloges en sieraden biedt Juwelier Duet ook onderhoud en reparatie service. Zo kunt u uw kostbare juwelen laten controleren en schoonmaken maar ook onderhoud en reparaties aan uw horloges en juwelen laten verrichten. Met de grootste zorg zullen wij met uw kostbare en wellicht zelfs emotionele bezit omgaan. Juwelier Duet heeft al jaren een nauwe samenwerking met een hoogstaand zilver- en goudsmid atelier. Bij dit atelier werken diverse specialisten met de meest moderne gereedschappen en technieken.

Juwelier Duet heeft contacten met ateliers gespecialiseerd in uurwerkreparatie. U kunt bij Juwelier Duet terecht voor onderhoud en service. Echter voor reparatie geeft Juwelier Duet bij voorkeur, in overleg met u, uw horloge in behandeling bij het reparatie atelier van het merk zelf. Voorkom hoge reparatiekosten en zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan! Vraag gerust vrijblijvend een prijsopgave aan.