Kantoorartikelen top 5

Kantoorartikelen top 5

Iedereen gebruikt ze op kantoor, kantoorartikelen. Op welk kantoor je ook komt, je ziet overal nietmachines, paperclips, enveloppen of de welbekende gele postits. Maar welke kantoorartikelen worden nu het meest gebruikt en zijn het meest populair in het bedrijfsleven? Hieronder vindt u de top 5 kantoorartikelen.

Visitekaartjes

Erg belangrijk voor een goede eerste indruk. Visitekaartjes zijn een erg belangrijk onderdeel van de zakelijke communicatie. Een visitekaartje is om op te vallen. Met een luxe visitekaartje van karton of zelfs van aluminium laat je een verbluffende indruk achter bij je (potentiele) klanten en / of relaties. Dit kan zelfs van doorslaggevend belang zijn, doordat je een top of mind positie hebt gecreëerd.

Briefpapier

Wil je een goede en professionele indruk achterlaten bij je facturen en brieven, dan is het een goede keuze om briefpapier met je eigen huisstijl te laten bedrukken. Persoonlijk briefpapier zorgt er voor dat je organisatie net dat beetje extra geeft. Verder is het een van de meest verkochte kantoorartikelen.

Enveloppen

Ook aan een envelop kun je een heleboel aflezen. Niet alleen het adres, maar ook het soort bedrijf en de gehanteerde huisstijl. Je hebt talloze mogelijkheden om je envelop in te stellen. Je kunt kiezen voor gekleurde enveloppen, of je drukt het logo van je bedrijf er op.

Notitie- en schrijfblokken.

Schrijfblokken zijn in eerste instantie voor het bijhouden van aantekeningen etc. Maar ook het gebruik als promotionele activiteit moet niet worden onderschat. Wanneer je schrijfblokken in je eigen huisstijl laat drukken of bijvoorbeeld je slogan er op plaatst, zorgt dit ook weer voor een verhoogde naamsbekendheid.

Offerte- en presentatiemappen

Ook offertes, contracten, brochures en informatiemappen presenteer je voortaan in je eigen stijl bedrukte offerte- of presentatiemappen. Dit komt allen ten goede van de huisstijl van je bedrijf.

Voor dit soort kantoorartikelen kun je het best terecht bij MKB-Officeshop. Zij leveren dagelijks allerlei kantoorartikelen aan meerdere bedrijven of particulieren.