Keramische terrastegels

Bent u op zoek naar een terrastegel die u tuin net een andere uitstraling geeft? Dan hebben wij een oplossing gevonden, namelijk de keramische terrastegel. De keramische terrastegel is tevens een goed alternatief voor een natuursteen. De steen is voorzien van goede kwaliteit, hij is waterdicht en krasbesteding.

Diverse soorten tegels

Bij van der Rijt garanderen wij dat de keramische tegels snel geleverd worden. Dit kunnen wij doen omdat wij meer als 40 verschillende soorten keramische tegels op voorraad hebben staan. De keramische tegels die wij leveren komen voornamelijk uit Italië en China.

Enkele voorbeelden van keramische tegels zijn:

  • Cementi
  • Bleu stones
  • Natural stones
  • Kronos outdoor

Unieke eigenschappen

De cementi tegels zijn keramische terrastegels met een boton uitstraling. Wij hebben deze tegel zowel in een moderne als een strakke uitvoering. De Blue stone is een keramische terrastegel die is afgeleid van Belgische hardsteen. De Natural stone die wij verkopen worden geproduceerd in China. Deze steen is afgeleid van veel soorten natuursteen, waaronder leisteen soorten. Daarnaast verkopen wij de Natural stone, deze steen heeft als voordeel dat hij niet krast. Deze steen is daarnaast 100% waterdicht en voorzien van een goede antislip. In ons assortiment bevind zich ook de keramische terrastegel Kronos outdoor. Deze steen is afkomstig uit Italië en is een goed alternatief voor een natuursteen. Hierdoor is de Kronos outdoor geschikt om te gebruiken als terrastegel.

Stoor u zichzelf dus aan een steen waarop krassen goed zichtbaar zijn? Dan is de keramische terrastegel dus de oplossing voor u. Doordat hierop geen krassen zichtbaar zijn kunt u weer zonder problemen gebruik maken van uw terras. Mochten er nog vragen zijn, of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kan u een kijkje nemen bij ons op de website. Hierop geven wij nog meer uitleg over de keramische terrastegels.