Koop Sinterklaasaankopen eenvoudig en snel online!

Online kopen
Volgende week is het alweer Pakjesavond! De meeste mensen hebben hun cadeaus al ingekocht. Maar er zijn altijd mensen die, misschien door tijdgebrek, de Sinterklaasaankopen tot het laatst bewaren. Voor de mensen in deze categorie is het wellicht een idee om online iets te bestellen. Online bestellen wordt immers steeds populairder en waarom ook niet? Het is eenvoudig en snel en vaak heb je een bestelling de volgende dag al in huis. Dit geldt in ieder geval wel voor onze webshop. Bovendien hebben wij speciaal voor de Sinterklaasaankopen leuke giftsets in verschillende prijsklassen in de aanbieding. Om jezelf nog meer tijd te besparen, kun je er voor kiezen om je geschenk door ons te laten inpakken in een leuk en speciaal Sinterklaas inpakpapier. Ideaal wanneer je in tijdnood zit!

Giftsets voor mannen en vrouwen
In onze cadeaushop vind je verschillende giftsets voor zowel mannen als vrouwen. Neem bijvoorbeeld de Versace Eau Fraiche giftset voor mannen. Niet alleen krijg je hierbij het klassieke Versace parfum, je wordt ook verwend met een verkwikkende douchegel. In de Viktor & Rolf Spicebomb giftset zit zelfs nog een derde product. Naast het mannelijke Spicebomb parfum en de bijbehorende douchegel, krijgt de man ook een verkoelende aftershave balm cadeau. Heerlijk voor na het scheren. Ook in de Diesel Only the Brave giftset zitten drie prachtige producten voor de man.  Wat voor de mannen geldt, geldt natuurlijk ook voor de vrouwen. Zo krijgt iedere vrouw een heerlijk parfum en douchegel cadeau met de Roberto Cavalli For Her giftset. Het sensuele, bloemachtige parfum is ultra vrouwelijk en lekker fris. Met de Marc Jacobs Daisy giftset krijg je niet alleen een prachtige geur en douchegel cadeau, maar kun je de huid ook verwennen met een verzachtende bodylotion. De Flowerbomb giftset van Viktor & Rolf is de vrouwelijke tegenhanger van de Spicebomb. De zoete geur van Flowerbomb prikkelt de zintuigen. Met de douchegel en bodycrème kun je de huid heerlijk verkoelen en herstellen. Ideaal wanneer je een drukke dag achter de rug hebt. Bovendien krijg je nog een mini Eau de Parfum erbij, een leuk extraatje.

CadeauCards
Je kunt er ook voor kiezen om een CadeauCard te kopen. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in de prijsklassen van €10,00 tot en met €100,00. De gelukkige ontvanger kan zelf iets moois uitkiezen uit ons brede assortiment van parfums en lichaams- en huidverzorgingsproducten. Bekijk de verschillende giftsets en alle andere producten op onze site. Wie weet zit het perfecte Sinterklaasgeschenk ertussen!