Last minute canarische eilanden vakantietips

Nog geen vakantiebestemming gevonden? Wat denkt u van een last minute Canarische Eilanden? Er zijn zeven verschillende eilanden die allemaal iets anders te bieden hebben. Een van de eilanden is El Hierro. El Hierro is het eiland voor een vakantie met rust en natuur. Op dit eiland leeft ook de reuzenhagedis deze kunnen wel 70 centimeter worden. Nog een klein eiland is La Gomera dit eiland heeft een schitterende flora en een idyllische sfeer. Hier kun je prachtige boottochten maken en er is een zeezwembad waar je kan zwemmen in de golven als het eb is. Een meer toeristisch eiland is Fuerteventura met prachtig witte stranden mooie vulkaanlandschappen. Ook is daar het Oasis park waarin een dierentuin gecombineerd wordt met een botanische tuin. Daarnaast is Fuerteventura een paradijs als het gaat om surfen door het juiste klimaat zijn de golven en is de wind perfect om te surfen.  Gran Canaria is ook een van de meer toeristische eilanden. Gran Canaria staat bekend om het bruisende nachtleven de diversiteit aan winkeltjes en restaurants. Nog iets wat het eiland waarschijnlijk erg populair maakt is dat er nauwelijks muggen op het eiland voorkomen.

Het eiland La Palma is de bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het eiland is niet zo toeristisch en de natuur staat centraal. Daarnaast zijn er in de maanden juni , juli en augustus op het gehele eiland verschillende openluchtbioscopen met vooral oudere films. Een minder druk eiland is Lanzarote. Op dit eiland heb je mooie vulkanische grotten en een mooie 18 holes golfbaan Club de Golf Costa Tequise. Nog iets bijzonders aan Lanzarote is het zwarte lavastrand en het meer met het gifgroene water, genaamd Lago Verde bij El Golfo.Het laatste eiland is de Tenerife. Dit is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Op de Tenerife vind je de hoogste berg van Spanje en het is daarnaast een van de meest toeristische bestemmingen van de Canarische Eilanden.  Zoals je kunt zien is er voor iedere vakantieganger een eiland die bij hen past.

Dan nog wat algemene aanraders. Ga ook eens rond carnaval naar de Canarische Eilanden op vakantie daar vieren ze het net zoals de Brazilianen in Rio de Janeiro. Ook hebben deze eilanden schitterende snorkelplekken in de heldere zee. Een laatste tip is dat het een perfecte bestemming is om de winter over te slaan. Het klimaat is daar in onze wintermaanden perfect om een heerlijk kleurtje te krijgen en om op te warmen.  Ook kan je vrijwel op elk eiland sportieve activiteiten doen zoals paardrijden, moutainbiken of zelfs Deltavliegen.