Lever je oude telefoon in en verdien geld!r

Heb jij dat probleem ook? Je krijgt of koopt telkens een oud telefoontje en je oude telefoon stop je ergens in een kastje of gooi je weg? Dat is zonde! Wist je dat je nog geld voor je telefoon kunt krijgen? Of hij nog werkt of niet, bij Recycletronics kun jij jouw oude telefoon makkelijk en snel verkopen!

Op deze manier kun je nog wat geld verdienen ook! Je verkoopt namelijk makkelijk en snel je telefoon online. Je zoekt je telefoon op, kiest of hij nog heel is of niet en vult het formulier in. Daarna stuur jij je telefoon op en krijg jij je geld op je rekening! Je kunt wel tot €550,- terug krijgen voor je telefoon. Als dat niet veel is voor iets wat je anders toch weg gooid!

Buiten dat je er geld voor krijgt is het nog goed voor het milieu ook! Als je telefoon nog werkt word hij weer gebruikt in een ander land in Europa, Azië of Afrika. Als je telefoon niet meer werkt wrod hij uit elkaar gehaald en worden de onderdelen die wel nog werken eruit gehaald om te gebruiken in een andere telefoon. Op deze manier breng jij dus nog wat meer aan het milieu en verdien je er nog makkelijk en snel geld aan ook.

Ga maar eens snel naar http://www.recycletronics.nl/ en zoek jouw telefoon op de website. Vul het formulier in en verstuur je telefoon naar hun toe. Vervolgens krijg jij snel je geld op je rekening gestort en ben je direct van je telefoon af ook!