Matrassen waar je een geweldige nachtrust op krijgt

Soort matras bepaalt de nachtrust

Heb je last van een slechte nachtrust? Lekker slapen is een belangrijke factor voor een productieve dag, een slechte nachtrust leidt tot een slechter humeur en daardoor minder productiviteit gedurende de dag. Een nieuw matras is daarom nooit verkeerd, maar hoe weet je nu zeker dat je een matrassen kiest die perfect aansluit bij jouw wensen en jou dus een goede nachtrust zal geven? In dit artikel lees je welke matrassen er zijn en voor welke slaper deze geschikt zijn.

 

Matrassen die extra ligcomfort geven

Het is belangrijk dat je lekker ligt tijdens de slaap, anders word je regelmatig wakker en ben je minder uitgerust in de ochtend. Ideaal ligcomfort hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren, als je liever een zacht bed hebt dan is een koudschuim matras ideaal. Het matras zal zich aanpassen aan jouw ligging, dus je zakt altijd lekker weg in het bed. Voor een harder matras kun je beter kiezen voor de bonell matrassen. Het matras heeft sterke vering, waardoor het oppervlak aanzienlijk steviger is. De bonell matrassen zijn ideaal voor een stevig comfort. Kijk bij Maxshopping.nl voor een groot aanbod.

 

Je hebt het niet meer koud met deze matrassen

Heb je het vaak koud gedurende de nacht omdat je veel aan het transpireren bent of omdat het matras geen warme lucht vasthoudt? Met latex matrassen heb je onder jouw lichaam gedurende de slaap constante ventilatie, waardoor het veel minder warm wordt in bed en je dus gemakkelijker in slaap kunt vallen.

 

Het beste comfort met deze matrassen met binnenvering

Eerder werd de bonell matrassen al genoemd, deze matrassen hebben een binnenvering waardoor het oppervlakte stevig is. Eenieder die graag slaapt op een stevig matras dat wegzakken voorkomt kan het beste uit met een bonell matras. Een pocketvering matras heeft ook binnenvering, maar komt met een hogere prijs. Toch is het slaapcomfort op laatstgenoemde matrassen hoger en zorgt het dus voor een betere nachtrust.