MBG clan is er voor de Minder Bedreven (playstation) Gamer

Op zoek naar een Playstation Community die vooral draait om gezelligheid? Waar je met anderen kan afspreken om samen online te gamen? Join dan de MBG clan.

In een oerwoud aan spellen en met heel veel gamers verdeeld over de hele wereld, kan het lastig zijn om je plekje te vinden in de online wereld van Playstation.Zeker als beginnende gamer of als je iemand bent die slechts enkele uurtjes per week speelt, kan het frustrerend zijn om online je mannetje/vrouwtje te staan.Voor deze onderschatte groep gamers is er in 2007 de MBGclan opgericht. Een vriendengroep die via de MBGsite momenten afspreekt om samen te kunnen gamen. Niet persé om veel potjes te winnen maar om gezellig samen te gamen met gelijk gestemden. Geen gevloek en gescheld, en zeker geen onderscheidt maken tussen n00b’s en Pro’s.

In de afgelopen 6 jaar is de MBGclan gegroeid naar meer dan 600 leden waarbij ook de betere spelers hun weg hebben gevonden naar deze playstation community. Er zijn dus altijd mensen van jou niveau die dezelfde game spelen en belangrijker: met dezelfde mentaliteit.
Door het aanbieden van de mogelijkheid om je eigen events te organiseren, is er geen gebrek aan gezellige momenten om samen te gamen. Er worden open lobby’s georganiseerd, maar ook toernooien binnen de clan voor shooters als bijvoorbeeld Call of Duty en Battlefield. Ook voor andere games zoals FIFA, GTA en Gran Turismo staan er wekelijks evenementen in de kalender, zowel voor de playstation 3, playstation 4 en de playstation vita. Op het MBGyoutube kanaal kun je onder andere filmpjes terug vinden van de events.

Behalve een verzamelplaats voor gelijkgestemden is MBGclan.nl ook een nieuwswaardige site met reviews, gamenieuws, podcasts en columns. Elke dag houdt de MBGredactie je op de hoogte van het laatste nieuws en worden er met regelmaat leuke goodies weg gegeven.
Via het forum kun je vragen stellen als je vast zit in een bepaald gedeelte van een game, om te praten over de komende release van je favoriete game of om gewoon te kletsen over van alles en nog wat.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op MBGclan.nl en meld je (gratis) aan.