Meubelstore XXL

MeubelstoreXXL

Van plan uw huis opnieuw in te richten of een andere look te geven door middel van meubelen? Dan bent u bij MeubelstoreXXL aan het juiste adres. Zij bieden u een ruim assortiment aan design meubels zoals een kamerscherm en bureaustoelen van de beste kwaliteit voor een fijne prijs. U vindt er van alles op het gebied van meubels. Exclusieve en creatieve meubels maar ook hele simpele en rustige meubels. Er zit dus voor ieder wel wat bij. MeubelstoreXXL staat voor;

  • Ruim 25 jaar meubelervaring.
  • Italiaans designmeubilair van gerenommeerde merken
  • Eigentijdse 21ste eeuw collectie.
  • Deskundig advies.
  • Snelle en goede serviceverlening.

Kamerscherm

Wenst u meer privacy in uw kamer? De rommel afschermen? Of een kamer in twee verdelen? Kamerschermen bieden voor iedere kamer functionaliteit. Maar naast dat een kamerscherm een heel handig meubel is wordt het ook vaak gebruikt als een mooie, creatieve aanvulling van een slaapkamerinrichting. MeubelstoreXXL biedt een ruim assortiment aan kamerschermen in diverse materialen, maten en met verschillende prints. Zo vindt u bij MeubelstoreXXL houten, bamboe en Japanse kamerschermen. Deze met print van Manhatten, Brooklyn Bridge, een roos of natuurlijk geen print. Uw kamerscherm wordt bij MeubelstoreXXL volledig gemonteerd geleverd.

Bureaustoelen

Naast een kamerscherm en vele meubels biedt MeubelstoreXXL ook een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen. Deze bureaustoelen zijn van een zeer goede kwaliteit en bieden een goede steun aan het lichaam wat mogelijk klachten voorkomt. Door Arbo-deskundigen wordt er in Nederland een bureaustoel geadviseerd met minimaal de EN 1335 norm, maar nog beter is de NPR 181 norm. Deze norm is onder andere voor overheidsinstellingen verplicht. Deze stoel is getest door TNO in Nederland en hierdoor gecertificeerd. Deze stoel is voor ieder persoon goed, of u nu groot, klein, licht of zwaar bent.

Showroom MeubelstoreXXL

Naast een webshop beschikt MeubelstoreXXL ook over een showroom met daarin een deel van hun meubelcollectie. Hier bieden zij u de mogelijkheid een beeld te krijgen van de meubelen door deze te testen en inzicht te krijgen in de stoffen waarin deze gemaakt worden. Alle kleurmonsters van stoffen enzovoorts zijn hier namelijk aanwezig. De showroom is op afspraak te bezoeken.