Minikrediet belangrijke info

Een minikrediet

Soms heb je even een extra zakcentje nodig. Het kan in zo’n geval handig zijn om een minikrediet of minilening af te sluiten. Deze leningen zijn over het algemeen vrij laag en dienen binnen een paar weken terugbetaald te worden. Handig als je tijdelijk krap bij kas zit, maar je binnenkort wel geld ter beschikking hebt om de lening terug te betalen. Bijvoorbeeld wanneer je vakantiegeld of 13e maand binnenkort ontvangt.

Een minilening wordt over het algemeen snel gestort. Op werkdagen is de kans groot dat je op dezelfde dag als je aanvraag het geleende geld op je rekening ontvangt.

 

Geen BRK

Het kan een voordeel zijn dat je voor de meeste minikredieten geen BRK check hoeft te doorstaan. Doordat je deze toetsing niet hoeft te doorstaan kan de lening zo snel worden uitbetaald. Het geld vaak dezelfde dan nog op je rekening.

 

Gevaren

Aan het lenen van geld zitten risico’s! Over het algemeen geld bij minikredieten dat het geleende geld binnen 1 week tot 2 maanden terugbetaald dient te worden. Lukt dit niet dan zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.