Mobiele opslag 2.0

Spullen opslaan kan tegenwoordig overal. Een loods en een website, dat lijkt soms het enige dat nog nodig is. Maar opslag is meer! Zo is er opslag via PickupBox. met een haal- en brengservice waarvoor u de deur dus niet eens uit hoeft. Opslaan was nog nooit zo gemakkelijk! Bestel gemakkelijk online of telefonisch je opslagbox en deze wordt op ieder gewenste dag en tijdstip  bij je voor de deur geplaatst. Het inladen kan beginnen en zodra je opslagbox vol is, slaat PickupBox deze op in het beveiligde opslagcentrum. Als je opslagbox weer nodig is, rijdt PickupBox hem weer terug naar ieder gewenst adres binnen Nederland.

Het is vaak lastig om te kiezen bij welk selfstorage bedrijf u opslag wilt huren. Hieronder staan een aantal belangrijke om te overwegen bij de huur van opslag. De tips;

Selfstorage bedrijven bieden meestal verschillende maten opslagruimtes aan. Dit kan variëren voor opslag van 1 vierkante meter tot opslag voor meer dan 50 vierkante meter. Om zo min mogelijk loze ruimte te krijgen, waar je wel voor betaald, is het van belang dat je dit van tevoren zo goed mogelijk inschat. Dan kun je opslag huren die hierop aansluit. Denk daarbij dus goed dat je in de opslag ook de hoogte goed benut. Ook het demonteren van meubelstukken helpt bij het efficiënt gebruik maken van de ruimte bij opslag.

De lengte van de periode waarin u van plan bent de opslag te huren kan van groot belang zijn bij de keuze bij wie u de opslag gaat huren. Bijvoorbeeld bij korte duur vindt u het misschien belangrijk dat de opslag zo goedkoop mogelijk is. Bij langdurige opslag wilt u misschien liever iets meer betalen als de opslag maar goed beveiligd is. Ook krijg je bij opslagbedrijven korting op de maandelijkse huurprijs bij langdurige huur van opslag. De hoogte van de korting verschilt per bedrijf.

Transportkosten. Deze kosten zijn vaak voor uw eigen rekening. Reken dus uit wat de huur van een busje en benzine kosten en tel dit bij uw opslagkosten op.

Het is belangrijk om vooraf goed in kaart te brengen voor uzelf wat voor eisen u stelt aan de opslag. Maak de afweging of de huurprijs van de opslag zo goedkoop mogelijk moet zijn, of dat de opslag goed beveiligd moet zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat u zo min mogelijk zorgen wilt hebben voor het opslaan van uw spullen. Mobiele opslag kan dan bijvoorbeeld weer een uitkomst zijn. Zo ziet u dat elk bedrijf zijn kwaliteiten heeft op bepaalde gebieden.