Mobiele telefoons kopen

Opzoek naar een goedkope mobiele telefoon? Maar weet je niet welke mobiele telefoon op dit moment het meest vooruitstrevend is? Lees hier alles met betrekking tot de nieuwste mobiele telefoons. Hieronder lees je welke mobiele telefoons in het high-end segment in de top drie staan.

1. Apple iPhone 5s

De iPhone 5s is een vooruitstrevend toetel. Met deze nieuwe smartphone van Apple ben je verzekert dat je klaar bent voor wat er komen gaat. Door de toevoeging van een A7 chip en een M7 processor is het een supersnelle smartphone, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Touch ID is een nieuwe technologie in de iPhone 5s, waarmee je via je vingerafdruk het toestel kunt ontgrendelen. De iPhone 5s is als los toestel verkrijgbaar vanaf 699 euro! Met een telefoon abonnement is de iPhone 5s er al vanaf 0 euro.

2. Samsung Galaxy S5

Dit nieuwe toestel van Samsung is nog niet leverbaar, maar je kan het toestel nu al bestellen bij meerdere providers en telecom webwinkels. Als je de Samsung Galaxy S5 met een pre-order besteld weet je zeker dat je als één van de eerste met dit nieuwe vlaggenschip van Samsung loopt. Ook de Galaxy S5 heeft een finger scanner maar ze gaan nog een stapje verder doordat ze de samenwerking aangegaan zijn met PayPal, hierdoor kun je ook mobiel betalen doormiddel van je vingerafdruk. De Galaxy S5 is verkrijgbaar vanaf 699 euro en met een mobiel telefoon abonnement vanaf 0 euro!

3. HTC One

Vanaf 2013 is de HTC One al verkrijgbaar en het blijft een top smartphone die makkelijk in gebruik te nemen is. Vooral als iPhone gebruiker is de overstap naar een HTC One heel gemakkelijk. Het is zelfs mogelijk al je info van je iPhone direct in je HTC One te importeren. Het beste aan deze mobiele telefoon is dat het een super scherp display heeft en een super strak design heeft. De adviesverkoopprijs van de HTC One is 699 euro en met abonnement heb je het toestel al vanaf gratis! In het voorjaar van 2014 wordt de nieuwe HTC One verwacht.