Een moderne zorgverzekering die bij jou past!

Als zelfstandige vrouw van deze tijd, heb jij geen zin en tijd veel bezig te zijn met je zorgverzekering. Energiek denkt daarom met jou mee! Bij Energiek kun je je goed verzekeren voor een concurrerende premie. Vervolgens heb je er geen omkijken meer naar, totdat je een keer een declaratie indient. En daarvoor gebruik je de handige Energiek declaratie app! Waarom zou jij als zelfbewuste, ambitieuze vrouw voor Energiek kiezen? Wat dacht je van vergoedingen voor specifieke vrouwenzorg? En natuurlijk mogen de vergoedingen op het gebied van alternatieve geneeswijzen en anticonceptie ook niet vergeten worden. Daarnaast biedt Energiek je meer dan een gewoon goede zorgverzekering.

Samen goedkoper uit!
Met de zeer aantrekkelijke collectiviteitskorting op de zorgverzekering geniet je van volop voordeel. Je kunt gratis lid worden van Stichting Vrouw en Energiek en genieten van 8,5% premiekorting! Kies jij voor deze korting dan kan ook je gezin of eventuele partner daarvan profiteren.

De verzekering voor je bril van Energiek
In principe worden in 2015 brillen en contactlenzen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Maar er zijn uitzonderingen. Heb jij een bijzondere oogafwijking of een zeldzame sterke, dan kun je waarschijnlijk in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de basisverzekering voor je bril. En anders kun je er met een voordelige aanvullende verzekering voor zorgen dat je die modieuze brillen en comfortabele contactlenzen kunt blijven kopen.

Energiek is meer dan zomaar een zorgverzekering!
Energiek denkt niet alleen met je mee, wij investeren ook in jou. Wist je dat je bijvoorbeeld een vergoeding krijgt voor allerlei leuke en nuttige trainingen? Onder andere (kinder)EHBO via de aanvullende pakketten Plus en Top. De wereld van zorgverzekeringen is constant in beweging. Energiek houdt je graag op de hoogte van info die voor jou belangrijk is, dus volg ons via Facebook!