Nachtje weg voor maar één euro?!

Bent u een echte koopjesjager? Iemand die houdt van een goedkoop weekendje weg? Tegenwoordig zijn er veel websites waarop je goedkoop een hotel kunt boeken. Maar bent u ooit een nachtje weg geweest voor maar één euro?! Het klinkt bizar, maar toch is het mogelijk. U bepaalt zelf de prijs van uw boeking. Door midden van een veilingsysteem heeft u namelijk alle invloed op het binnen halen van mooie hotelaanbiedingen. U kunt zelf kiezen in welke stad u wilt overnachten en in welk hotel. Bent u op zoek naar rust? Dan kunt u op zoek naar hotels in Groningen. Bent u op zoek naar avontuur en een gezellige avond? Kijk dan even naar de beschikbare hotels in Amsterdam waarop u kunt bieden.

Hotels in wereldsteden

Natuurlijk kunt u ook ‘overseas’ denken. Heeft u altijd al een paar dagen goedkoop op reis gewild, maar komt u nooit verder dan België of Duitsland? Zo kunt u bijvoorbeeld naar Bonaire of zelfs Mexico. Bent u een liefhebber van Azië, boek dan een hotel in Thailand vanaf één euro. In Bangkok kunt u bijvoorbeeld genieten van een 5-daagse stedentrip. Een ideale plek voor de liefhebbers van paleizen, oude tempels en kloosters. Maar er is meer! Ooit gehoord van Miami Beach? Een 4-daagse zonvakantie naar de Verenigde Staten behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt een lang weekendje weg naar het Thunderbird Resort in Miami, van alle gemakken voorzien en verzekerd van prachtig weer.

Wilt u liever een nachtje doorbrengen in Walt Disney World in Orlando? Op het Resort van dit wereldse pretpark vindt u het Royal Plaza hotel, waar u een nachtje kunt overnachten voor nog geen honderd euro. Kortom, over de hele wereld heeft u de mogelijkheid om hotels te boeken en prachtige steden te bezoeken. De goedkoopste manier? Probeer eens te bieden en vlieg morgen al naar uw favoriete vakantiebestemming.