Nagellak als reflectie van je emotie

Ons uiterlijk zegt veel over wie we zijn als persoon en hoe we ons voelen. Het is als het ware een boodschap naar de buitenwereld hoe dichtbij ze mogen komen. Ook nagellak speelt hierin een grote rol. Het heeft niet alleen te maken met de trends op het gebied van kleuren en afwerking, maar ook wat we willen dragen. Welke kleuren van Gelish passen het beste bij welke gemoedstoestand?

Blij

Wanneer je blij bent wil je dat het liefste aan de hele wereld laten zien. Opvallende kleuren associëren we dan ook met vrolijkheid. Dat geldt overigens niet voor de kleur rood aangezien de kleur rood vaak geassocieerd wordt met gevaar of de liefde. Dat zijn weer hele andere emoties. Gelish heeft in de zomer collectie van 2015 genaamd ‘Hello Pretty’ een hoop vrolijke en opvallende kleuren geïnspireerd op de Harajuku’s uit Japan. Wanneer je in een vrolijke bui bent passen de kleuren ‘Pop-arazzi Pose’ en ‘Do You Harajuku’ het beste bij je emotie. Voor een iets oudere collectie kun je het beste kijken naar de kleuren uit de Neon Rio collectie.

Diva

Bij divagedrag horen bepaalde kleuren. Hierbij moet je vooral denken aan diepe rode kleuren en wit. Wit is de zomertrend van 2015 en is vooral in het modebeeld gekomen door popster Ariana Grande, die regelmatig divagedrag vertoont. In de Gelish collectie vindt je diverse tinten wit. Wanneer je op zoek bent naar de witste gellak die je kunt bedenken: ga dan voor ‘Artic Freeze’. Iets grijzer en glanzender is de kleur ‘Snow Bunny’. Beide kleuren zijn uit de basis collectie van Gelish.
Rood vind je vooral in de collectie ‘Winter Reds’ van Gelish. Deze collectie is al een tijdje op de markt, maar de kleuren zijn nog steeds verkrijgbaar in meerdere nagelgroothandels. Voor een rode tint met glitter tot een rood met een matte afwerking ben je bij Gelish aan het juiste adres.

Boos

Wanneer je liever met rust gelaten wilt worden kun je het beste gaan voor zwarte of donkere kleuren. De ‘Shadows Collection’ van Gelish is in dit geval een aanrader. Ook in de basis collectie van Gelish zijn er genoeg donkere tinten te vinden. Denk hierbij aan de kleuren ‘After Dark’ of ‘Black Shadow’. Prachtige kleuren die een boodschap sturen naar de buiten wereld.