Nieuwe Cv-ketel

Is uw Cv-ketel toe aan een onderhoud? Het is belangrijk dat u uw ketel goed onderhoud. Als u dat niet doet dan is er een kans dat uw verwarming niet goed meer gaat functioneren. Er kunnen verstoppingen ontstaan en uw verwarming moet dan ontlucht worden. Als u uw verwarming goed onderhouden wordt dan zit u er de hele winter warm bij. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Op die manier onderhoud u uw verwarming op de juiste manier.

Installatie

Is uw ketel verouderd en werkt hij niet zoals dat zou moeten, dan kunt u het overwegen om een nieuwe ketel aan te schaffen. Een nieuwe ketel werkt goed en u heeft er in het begin weinig onderhoud aan. Als u een nieuwe ketel aanschaft, laat de ketel dan wel installeren door een gediplomeerd monteur. Deze monteur weet precies wat hij moet doen en u zult er dan ook veel plezier van beleven. De Cv-ketel installatie is vaak zo klaar. Voor de monteurs is dit namelijk een koud kunstje.

Onderhoud

Als u een nieuwe ketel heeft laten zetten, is het van belang om deze goed te onderhouden. Als u de ketel goed onderhoud gaat deze ook langer mee. U kunt een onderhoudscontract afsluiten. Dit houd in dat er 2 keer in het jaar een monteur langs komt die uw Cv-ketel onderhoud doet. Mocht er wat vervangen worden dan doet de monteur dat en in de meeste gevallen hoeft u dan niks te betalen. Ook als u een wat oudere ketel heeft kunt een onderhoudscontract afsluiten.