Nieuwe tv series, waar houd jij van?

Er komen tegenwoordig echt een heleboel nieuwe tv series uit. Er zijn dan ook aanbieders zoals netflix die er heel veel aan doen om daarin uniek te zijn. En veel mensen maken daar dan ook met erg veel plezier gebruik van. Maar wat voor series kijk jij het liefste?
Mensen schijnen heel erg veel van reality tv te houden. Het begon ooit met Big Brother, maar op een gegeven moment kwamen er meer en meer van dat soort nieuwe tv series op de buis, waar mensen helemaal dol op waren. En dat is eigenlijk nog steeds zo. Maar ook kwamen er nieuwe tv series waarbij er veel over criminaliteit ter sprake kwam, zoals CSI. Daar kwamen weer meerdere spin off series van en ook dit werden shows die enorm veel bekeken werden.

Drama series de nieuwe trend

Nieuwe tv series die momenteel een enorme trend veroorzaken, zijn drama series. Vooral de Nederlandse dramaseries nemen enorm in succes, maar ook in aantallen toe. Een goed voorbeeld hiervan is Zwarte Tulp, een nieuwe tv serie die speciaal voor Videoland is gemaakt.
Drama is dus de nieuwe norm aan het worden, in ieder geval voor wat betreft de Nederlandse series. Maar als je daar niet van houdt, is er nog genoeg te kijken wat van een heel ander kaliber is. Of je nou van drama, actie, humor of iets geheel anders houdt, de televisieseries nemen in grote getalen toe en dat zal voorlopig nog wel zo blijven. Er is dus meer dan voldoende om naar uit te kijken en wat voor uren en uren aan kijkplezier op zal gaan leveren.