Nordic walking is gezond.

Nordic Walking is het wandelen met speciaal ontwikkelde poles en is als sport ontstaan in Finland alwaar de crosscountry skiërs dit als belangrijkste trainingsvorm in de zomer gebruiken.

Nordic Walking is de snelst groeiende sport in Europa en in Nederland en wordt ondersteund door de INWA (International Nordic Walking Association). De belangrijkste taak van de INWA is ondersteuning te geven bij het verder stimuleren van Nordic Walking wereldwijd.

Door samenwerking van de Finse bedrijven EXEL, fabrikant van de speciaal uit koolstofcomposiet ontwikkelde wandelpoles, POLAR ELECTRO, fabrikant van hartslagmeters en SALOMON, vooraanstaand leverancier van schoenen en functionele sportkleding en allen vertegenwoordigd in de INWA, is er een solide organisatie ontstaan.

Nordicwalkingspecialist.nl is de specialist op het gebied van Nordic Walking. In de webwinkel zijn allerlei artikelen te verkrijgen die je bij het nordic walken gebruikt. Nordicwalkingspecialist.nl heeft AANBIEDINGEN voor de laagste prijs van Nederland en maakt gebruik van STAPELKORTING!!! Bestel uw nordic walking stokken of poles en natuurlijk ook doppen, tips, pads, handschoenen, tassen en rugzakken van EXEL nu direct online! De artikelen worden GRATIS VERZONDEN

Nu ook GYMSTICKS  te koop!!