OmniCas no cure no pay incasso sponsor van Orange Babies Golftoernooi

Op 19 september jl. heeft de Poelman Foundation het jaarlijkse golftoernooi georganiseerd op Golfclub Princenbosch te Molenschot, waarbij de opbrengt geheel ten goede komt van Orange Babies. OmniCas Incassobureau heeft zich wederom als sponsor verbonden aan het golftoernooi op Golfclub Princenbosch. Het evenement was onverminderd een groot succes met een mooie opbrengst voor Orange Babies.

OmniCas no cure no pay incassobureau hecht veel waarde aan dergelijke maatschappelijke projecten en voelt zich betrokken bij de doelstellingen van Orange Babies.

Over Orange Babies

Het voornaamste doel van Orange Babies is zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Orange Babies is zich bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten zij zich iedere dag weer in voor de mensen die hen het hardst nodig hebben!

Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere door het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen.

Orange Babies heeft projecten in Zuid-Afrika, Zambia en Namibië, die worden gefinancierd uit inkomsten van donateurs en sponsoren. De organisatie bestaat uit een klein maar zeer toegewijd team, met goede contacten met vele bekenden uit de tv- en muziekindustrie. In samenwerking met Orange Babies heeft de Poelman Foundation zich verbonden aan zes projecten in Zambia.

Dat een relatief kleine stichting zo’n verandering teweeg heeft kunnen brengen in de denkwijze en benadering van het Aidsprobleem in Afrika zegt iets over de mensen achter Orange Babies en wij zijn er trots op daar financieel een steentje aan bij te kunnen dragen.

OmniCas Incassobureau is al meer dan 10 jaar voor veel ondernemers een betrouwbare partner in hun debiteurenbeleid en biedt verschillende diensten aan op het gebied van (buitengerechtelijke) incasso en debiteurenbeheer. OmniCas werkt op basis van no cure no pay incasso. Het inschakelen van een incassobureau is, helaas, geen overbodige luxe. Regelmatig houden afnemers zich niet aan hun betalingsverplichtingen. Met als resultaat dat ondernemers blijven zitten met niet betaalde facturen. Situaties waar niemand om vraagt, maar die wél tijd, energie én geld kosten. OmniCas ontfermt zich over uw debiteurenstand, met als resultaat dat uw cashflow verbetert, terwijl uw relatie met uw debiteur(en) geen schipbreuk behoeft te lijden.