Op zoek naar iets nieuws: swingen met uw partner

Swingen vindt plaats tussen twee of meerdere stellen. Hierbij vindt er een uitwisseling van partners plaats. De vrouw van het ene stel heeft contact met de man van het andere stel en vice versa. Het kan gaan om alleen flirten met de ander, maar ook zoenen, seksuele handelingen en gemeenschap vallen onder swingen.

Voor u begint met swingen
Bent u samen met uw partner op zoek naar iets nieuws of meer spanning in uw relatie, dan is swingen dus zeker een optie. Loop hierbij niet te hard van stapel. Wen samen aan het idee, fantaseer erover en praat erover. Mocht u inderdaad besluiten om te gaan swingen, dan is het een goed idee om van te voren hele duidelijke afspraken over grenzen te maken. Zo weet u beiden hoe ver u kunt gaan zodat het voor de ander ook nog leuk blijft. Spreek ook af dat u direct stopt als één van u beiden zich er niet meer prettig bij voelt. Klik hier voor alle regels wat betreft het swingen:  http://www.exoticadating.nl/nl/regels-swingen.html

Online swingen
Tegenwoordig is het erg makkelijk om via internet te beginnen met swingen. Zeker als het nieuw voor u is, is dit een hele veilige manier om er samen aan te wennen. Van achter de pc kunt u andere stellen ontmoeten en leren kennen. Het is raadzaam om de eerste afspraak op een neutrale plek te maken en niet direct bij u thuis.

Parenclub
Tevens is het mogelijk om naar een parenclub te gaan. U kunt de eerste keer rustig alleen wat kijken en flirten, u bent tot niets verplicht. Zo krijgt u een idee hoe het in de praktijk daadwerkelijk gaat. Kijk voor meer informatie op http://www.exoticadating.nl/nl/parenclubs.html

Spanning
Het samen bezig zijn met swingen brengt vaak alweer spanning in uw relatie. Geniet hier samen van en bespreek na iedere stap of u beiden nog verder wilt gaan, of het tot nu toe bereikte voldoende vindt.