plastic kisten en kunststof kisten

Zoek je naar de beste plastic kisten?

Zamko is al jarenlang de meest betrouwbare leverancier van nieuwe en tweedehands plastic kisten voor opslag en vervoer. Met typisch Nederlandse betrouwbaarheid en expertise en de laagste prijzen zit je bij Zamko aan het goede adres voor alle transportbenodigdheden. Ongeacht de sector en het product wat je wil vervoeren kunnen wij de kunststof kisten leveren van de grootte en de soort die jij nodig hebt om een succesvol transport mogelijk te maken. Kijk nu op onze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van palletkisten bij Zamko. Maak transport overzichtelijk.

Beschermende kunststof kisten voor export

Steeds meer fabrikanten kiezen ervoor om gebruik te maken van plastic kisten tijdens het vervoer. Vooral export via zee of land biedt het gebruik van kunststof kisten vele voordelen. Allereerst bescherm je de producten veel beter dan met alleen losse pallets. Verlies of beschadiging wordt dus tot een minimum gereduceerd. Daarnaast zorgen palletboxen er voor dat producten niet langer uitsteken. Daarmee wordt stapelen makkelijker en de indeling van de ruimte efficiënter, wat de totale kosten sterk drukt. Kunststof kisten wegen bovendien vrijwel niets en nemen weinig ruimte in. Dat laatste geldt zeker voor de kisten met inklapbare en modulaire design.
Zamko staat garant voor een geweldige kwaliteit plastic kisten voor export en opslag. Al onze kisten voldoen aan de hoogste eisen, en ook tweedehands modellen worden uitgebreid getest in ons magazijn in Maarheze. Zowel niet-inklapbare, loswandige en opklapbare modellen zijn herbruikbaar en kunnen bij normaal gebruik jaren mee. De kisten van Zamko zijn dan ook een prima investering om je transport te optimaliseren. Op de website vind je meer informatie over de verschillende modellen, en kun je contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen. Met plastic kisten van Zamko is alle transport een succes.