Prachtig chalet te huur op Vakantiepark “Het Stoetenslagh” te Rheezerveen,Overijssel. (ANWB-classificatie 9,2)

Prachtig chalet te huur op Vakantiepark “Het Stoetenslagh” te Rheezerveen,Overijssel. (ANWB-classificatie 9,2) Camping Het Stoetenslagh is een ideale bestemming voor een heerlijke gezinsvakantie in Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen tussen bossen en landerijen is hier voor jong en oud veel te doen. De parel van camping Het Stoetenslagh is een recreatieplas van circa vijf hectare met glijbanen en allerlei waterspeeltoestellen, maar ook het gloednieuwe overdekte zwembad zal u zeker bevallen. Dus wilt u een prachtig chalet huren op een mooie locatie? Neem contact op via onze site.

Geweldige mogelijkheden op “Het Stoetenslagh”.

Wij bieden als enige camping een verrassende strandvakantie in Overijssel. Bij ons is het thema: strandvakantie, dit komt u overal tegen op ons vakantiepark. Midden op vakantiepark het Stoetenslagh ligt een 5 ha. grote recreatieplas met strand. Hier kunt u lekker zonnebaden, spelen in het water of glijden van de glijbanen. Ook is het strandthema te zien in ons unieke overdekte zwembad met kiezelstrand. Natuurlijk bieden wij tijdens de schoolvakanties ook een geweldig animatieprogramma voor jong en oud. Speciaal voor de tieners is er een jeugdruimte: De Box, een gezellige ontmoetingsplek en disco. Wilt u een verrassende strandvakantie beleven en heeft u zowel jonge kinderen als tieners? U bent dan bij vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres!

Het chalet

Te huur: Chalet op vakantiepark Het Stoetenslagh. Het chalet is optimaal ingericht voor een zorgeloze vakantie. Het Stoetenslagh is een luxe vakantiepark (ANWB 5-sterren)

  • Prachtige ruime plek. ( Veel privacy ). Uitzicht op een klein speeltuintje. ( zie foto’s op de site)
  • Mooi ruim terras voor het chalet en een klein beschut terrasje ernaast.
  • Het chalet is van alle gemakken voorzien.( zie beschrijving )
  • In het schuurtje kunt u uw fiets stallen. Tevens staat in deze berging een complete tuinset met zowel verstelbare stoelen als stapelstoelen, ligbedden, een grote parasol en een barbecue.