Professionele clown huren via internet

Boek een kinderfeestje via uw computer!

Is uw kind binnenkort jarig, of wilt u een leuk feestje geven voor uw neefje of nichtje? Een clown maakt ieder feest compleet. Kinderen vinden clowns geweldig, de grappen en goocheltrucs van de clown zorgen voor een glimlach op ieder gezicht. Niet alleen kinderen genieten van de grote grappenmaker, volwassenen kunnen er vaak ook hard om lachen (en hebben soms nog meer plezier dan de kinderen!).

 

Bij ClownNoni kunt u verschillende clowns huren. Het team bestaat uit leden die ontzettend spontaan en creatief zijn. Humor staat bij de clowns voorop, zoals het een echte clown betaamt.

U kunt Clown Noni of een van zijn vriendjes en vriendinnetjes inhuren voor kinderfeestjes, bedrijfsevenementen en zelfs grote festivals. Kijk op http://www.ClownNoni.nl/ voor meer informatie.

 

Feestjes voor ieder publiek!

Ieder publiek kan worden geëntertaind dankzij de grote ervaring van de clowns met kinderen en volwassenen. Voor iedere doelgroep een goede show, iedereen heeft altijd een geweldige tijd.

Noni heeft al veel opgetreden met kinderfeestjes, maar ook met bedrijfsfeesten voor onder andere T-Mobile, Diergaarde Blijdorp en Drievliet.

 

Een clown voor ieder budget

Clown Noni heeft ook veel vriendjes en vriendinnetjes die met veel plezier optreden. De clowns werken tegen een variërend budget, voor ieder budget kunt u dus de juiste clown(s) vinden.

 

Bij u op locatie

De clown komt altijd naar u toe! Geef uw adres door en de clown zal er op de afgesproken tijd zijn. Vanaf het moment dat de clown aankomt is het tijd voor gezelligheid, veel gelach en natuurlijk een geweldig feest. Groepen van 10 of 500, het is de clowns nooit te gek!

 

Wat voor feestjes?

U kunt een clown huren voor allerlei feestjes. Hier een aantal voorbeelden van feestjes waar clown Noni en zijn vriendjes in het verleden hebben opgetreden:

Verjaardagspartij: clown op het kinderfeestje

Als iemand jarig is dan mag een feest niet ontbreken. Een feest is niets als er geen clown is geweest. De clowns hebben al met veel verjaardagsfeestjes mogen optreden en staan vol enthousiasme klaar om nog meer op te mogen treden voor kinderen.

 

Zakelijk: ook voor uw bedrijfsfeest

Noni en zijn vriendjes en vriendinnetjes staan klaar voor ieder publiek, ook voor zakelijke feesten is een clown perfecte entertainment. Clowns doorbreken de serieuze tensie en zorgen voor een fantastisch spektakel, wat het publiek zal doen verbazen en ontzettend hard zal laten lachen.

5 December: een Sinterklaasfeest

Ieder jaar komt Sint Nicolaas weer naar het koude Nederland afgevaren om cadeaus uit te delen met de Pieten. ’s Nachts reist het gezelschap over de daken, maar overdag hebben zij regelmatig tijd om bij scholen of sportclubs langs te gaan.

 

Clown Noni treedt graag met Sinterklaas op, net als zijn clowncollega’s. Laat Sinterklaas en de clown samen een optreden geven en de kinderen zullen de dag nooit meer vergeten.

 

Houd het luchtig: de ballonnenclown

Naast de geweldige humor en het grote enthousiasme beschikken de clowns over nog een talent: ballonnen vouwen. Van kleine hondjes tot grotere dieren, van alles is mogelijk. Natuurlijk leert de clown ook een mooie truc met ballonnen aan het publiek!