Samsung Galaxy S5 vaker verkocht dan Galaxy S4

Nieuwe Samsung toestel nu al populairder dan voorganger

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Samsung Galaxy S5, is nu al populairder dan zijn voorgangers. In 25 dagen tijd werd het nieuwe toestel van Samsung maar liefst 10 miljoen keer verscheept. Met die cijfers is de S5 het snelst verkopende Samsung toestel ooit!

Galaxy S5 vs S4 en S3

Wanneer we terug kijken naar het verleden zien we dat bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4 2 dagen langer nodig had om 10 miljoen keer verscheept te worden. De Samsung Galaxy S3 daarentegen had maar liefst 50 dagen nodig om 10 miljoen keer aan de man gebracht te worden. Ook de nog oudere toestellen uit de Galaxy lijn hadden meer tijd nodig om het zelfde aantal van 10 miljoen te halen.

Opmerkelijk

Wat met name opvalt aan de genoemde statistieken is dat elk nieuw toestel dat Samsung presenteert in de S-lijn minder tijd nodig heeft om 10 miljoen keer verscheept te worden. De verwachting is dus ook dat bij introductie van de Samsung Galaxy S6 de onlangs gepresenteerde cijfers van de Galaxy S5 wederom overtroffen zullen worden. Met name het goedkope samsung galaxy s5 abonnement vind gretig aftrek onder de smartphone bezitter!

Samsung Galaxy S5: het toestel

Het nieuwe paradepaardje van Samsung wordt met name geroemd vanwege zijn snelheid, de vingerafdrukscanner en camera. Daarnaast beschikt het toestel over een bijzonder fraai scherm met zeer scherpe kleurweergaven. Waar net als bij Apple consumenten erg merktrouw zijn bij het kiezen van een nieuw abonnement en smartphone, is dit ook te merken bij Samsung. Samsung gebruikers die eenmaal een Samsung toestel aangeschaft hebben blijven hun merk trouw wanneer ze hun abonnement weer mogen verlengen. Dat is misschien wel de grootste reden waarom het galaxy s5 abonnement zo enorm in trek is!