Schildersbedrijf in Utrecht

Loenens schilderwerken is een schildersbedrijf dat zich gevestigd heeft aan de Reyer Anslostraat te Utrecht. Loenens gaat te werken in de omgeving van Utrecht en omstreken. Al meerdere jaren toont dit schildersbedrijf de wil en inzet om zo groot mogelijk te worden. Loenens schilderwerken levert haar opdrachten dan ook met zeer hoge kwaliteit en perfectie af. Dit schildersbedrijf onderscheid zich van andere bedrijven met hun verwerkingsproces. Loenens schilderwerken begeleid haar klanten van begin tot eind in het schilderstraject met de grootst mogelijke zorg.

Wat doen wij?

Loenens schilderwerken biedt naast binnen en natuurlijk buiten schilderwerken ook andere mogelijkheden aan. Zo beschikken zij over de nodige kennis, vakmanschap en materiaal om deze houtrenovaties uit te voeren. Dit doen zij dan ook met een nieuwe methode van houtsanering. Ook bieden zij diensten in wandafwerking aan. Hier vallen onder behangen, Sausen van wanden en plafonds en scannen. In samenwerking met hun partners voeren zij ook stukadoorswerkzaamheden, voegwerk en gevelreparatie uit. De verdere diensten die zij aanbieden zijn beglazing en spuitwerk. Een groot voordeel van Loenens schilderwerken is dat zij enkel gebruik maken van professionele schilders die uw schilderwerken en andere diensten, snel en vakkundig zullen opleveren. Een andere fijne bij komst is dat Loenens schilderwerken aangesloten is bij FOSAG. Dit is de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf.

In samenwerking

Loenens schilderwerken is een onderdeel van aannemers en bouwbedrijf Frank Wouterse B.V. Loenens schilderwerken richt zich vooral op behang, glas en schilderwerken. Aannemers en bouwbedrijf Frank Wouterse op verbouwen, renoveren en onderhoud van onroerend goed. Waar nodig zal samenwerking plaatsvinden om uw klus zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Voordat elke reparatie of verbouwing uitgevoerd word komt Loenens schilderwerken altijd van te voren even het probleem inspecteren waarna zij een heldere Offerte opstellen. Zo heeft de klant nooit te kampen met onverwachte kosten.