Schildersbedrijf Veghel

ArnoJacobs schildersbedrijf Veghel

Ben u op zoek naar een schildersbedrijf in de regio Veghel? Bij Arno Jacobs bent u in dit geval aan het juiste adres. Bij Arno Jacobs kan u terecht voor al uw schilderwerken. Zo verzorgen wij uw schilderwerken binnen en buiten. Ook kan u voor het spuiten van verf terecht bij ons.

Voor al uw binnenwerk

Arno Jacobs is voornamelijk gespecialiseerd met betrekking tot al uw binnen schilderwerk. Zo kan u bij Arno Jacobs onder meer terecht voor het schilderen, behangen en decoratieve wandafwerking van uw huis of bedrijf. Wij hebben bovendien veel ervaring met deze werkzaamheden. Bij Arno Jacobs denken wij ook aan het milieu. Zo maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke verf op waterbasis.

Buiten schilder Veghel

Ook voor het onderhouden van uw buitenschilderwerk kan u bij ons terecht. Het schilderen van de buitenkant van uw gebouw heeft niet alleen als functie dat het er netjes uitziet. Het heeft namelijk ook een beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Wij denken graag met u mee over zaken als de kleur samenstelling, onderhoudsbesparing en productmogelijkheden. Zo komen wij samen tot een plan van aanpak.

Werken met verfspuit

Tegenwoordig word het schilderwerk niet alleen meer gedaan met de kwast. Er word steeds vaker gebruik gemaakt van de verf spuit. Zo maken ook wij steeds vaker gebruik van de verf spuit. Deze spuit word voornamelijk bij grote oppervlakten gebruikt. Zo gebruiken wij de spuit bijvoorbeeld voor wanden en plafonds. Maar ook voor repeterend werk zoals kozijnen en deuren. Het voordeel van de verf spuit is ook dat de verf nauwkeuriger kan worden aangebracht en dat deze daarna sneller droogt.

We nodigen u graag uit om eens een keer een kijkje te nemen op onze website. Indien er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Mocht u ons telefonisch willen bereiken is dit mogelijk via: 0413-296200. We zijn ook via de mail te bereiken namelijk: info@arnojacobs.nl.