Schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs

Als schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs zijn wij al meer dan veertig jaar actief op de zakelijke markt. Wij zijn geen groot bedrijf, maar leveren wel grote diensten. Onze klanten staan bij ons op nummer één en we doen er dan ook alles aan om hen zo tevreden mogelijk te stellen.

Schoonmaakdiensten

Bij Volwerk Cleaning Service leveren we schoonmaakdiensten in onder andere Berkel en Rodenrijs. Deze diensten bestaan bijvoorbeeld uit vloeronderhoud en glas –en gevelreiniging, maar we gaan ook graag voor u aan de slag met kleine schoonmaakklussen of eenmalige opdrachten. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om een contract af te sluiten, waardoor we regelmatig bij u langskomen om uw kantoor, school, appartement, kinderdagverblijf of woonhuis schoon te maken.

Personeel

Het aantal werknemers dat wij als schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs in dienst hebben, is gering. Daardoor krijgt u vaak direct de juiste persoon aan de telefoon en wordt u bij ons niet van het kastje naar de muur gestuurd. Bovendien hebben wij alleen de beste mensen in dienst. Zij hebben kennis van zaken en kunnen u over ieder onderwerp op het gebied van schoonmaak adviseren. Het leveren van kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij laten u graag achter in een schone omgeving en willen dat u altijd op ons kunt vertrouwen.

Meer informatie

Op onze website vindt u informatie over de diensten die wij leveren, maar ook over de producten die u bij Volwerk Cleaning Service kunt bestellen. Behalve dat wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren in rotterdam en andere plaatsen, leveren we namelijk ook diverse schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Neem dan ook zeker eens een kijkje op onze website als u benieuwd bent wat wij als schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs voor u kunnen betekenen. Met dringende vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.