Schoonmaakproducten voor bankstellen

Er zijn weinig dingen vervelender dan vieze meubels. Een vlek in een bank is bijvoorbeeld snel gemaakt. Sterker nog, deze is sneller gemaakt dan dat hij er weer uit is. Toch zijn er, gelukkig, een heleboel handige manieren om vieze vlekken uit de bank te krijgen. Een bank is er in verschillende soorten en maten. Hiervoor zijn vaak diverse soorten bekleding te verkrijgen. Het fijne aan bekleding om een bank is dat deze er meestal eenvoudig af te halen is. Daarnaast zijn ze ook vaak eenvoudig te wassen in de wasmachine.

Verschillende soorten banken 

Er zijn verschillende soorten banken. Neem bijvoorbeeld een leren bank. Je zou denken dat deze niet gemakkelijk schoon te krijgen zijn. Dan heb je het mis! Het perfecte schoonmaakmiddel voor leren banken is uierzalf. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar veel vlekken gaan er uit met behulp van deze zalf. Ook babyolie is heel goed te gebruiken bij een vieze leren bank. Doe een beetje olie op een doek en dippen maar.

Haarspray 

Een stoffen bank is een ander verhaal. Sommige stoffen of bekleding zijn wasbaar in de wasmachine, maar dit geldt niet voor alle soorten. Hierbij kun je het beste ontvetter gebruiken. Spuit een beetje van dit spul op de bank en haal het er af met een doek met water. Een andere tip, die je misschien ook niet had verwacht, is haarspray. Spuit een beetje haarspray (denk hierbij aan haarlak) op de desbetreffende vlek en poetsen maar.

Algemene tip 

Wil je zeker zijn van je zaak en heb je echt een paar hardnekkige vlekken die er uit moeten? Ga dan naar de apotheek en koop een potje ossengalzeep. Hiermee is echt àlles er uit te halen. Je zult versteld staan van het fantastische resultaat.

Wilt u ook een nieuw schoonmaakmiddel aanschaffen dan zou u eens kunnen kijken op deze webshop. http://www.seatsandsofaswebshop.nl/. Mocht u langs willen gaan bij een woonwinkel of woonboulevard om te kijken wat er te koop is aan bankstellen en schoonmaakproducten, kijk dan wel van te voren even naar de openingstijden.