Sloggi ondergoed

Sloggi is een van de meest bekende merken ondergoed. Sloggi  ondergoed staat bekend om de naadloze onderkleding en de vederlichte materialen. De producten zijn heerlijk te dragen, comfortabel en niet te zien door je bovenkleding. Sloggi is ook de eerste producent van ondergoed zonder een enkele naad, dus ook zonder tailleband of naden bij de openingen van de bovenbenen. Hiervoor gebruiken ze laser snijtechnologie en daarmee zijn ze een van de innovatiefste producenten van onderkleding ter wereld. Er zijn zowel collecties voor dames als voor heren. Er komen diverse nieuwe collecties uit elk jaar en ze maken ook gebruik van bekende mensen om hun producten te promoten.

Damesondergoed van Sloggi

In eerste instantie produceerde Sloggi uitsluitend damesslips. In de loop der jaren werden deze uitgebreid met bh’s e.d. en kwam er een mannenlijn. De bekendheid van Sloggi is met name ontstaan doordat ze gebruik maken van grote billboards met aantrekkelijke foto’s.
Diverse malen per jaar komen er nieuwe collecties uit. Zo is er onlangs een collectie gepresenteerd die tot stand is gekomen in samenwerking met Kylie Minogue. Zij heeft een duopack samengesteld, bestaande uit een beige hipster die overdag gedragen kan worden onder zowel nauwsluitende als ruime kleding en zo comfortabel is dat je bijna niet doorhebt dat je hem draagt. Voor de avond heeft ze een kanten versie ontworpen met zwarte en rode accenten.

De Sloggi’s bij ikwilondergoed.nl

In de webshop van ikwilondergoed.nl vindt u veel bekende merken. Uiteraard ontbreekt daarbij Sloggi niet. Ze zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar en worden vaak als duopack aangeboden. De meest populaire uitvoeringen van dames Sloggi slips zijn de midi en maxi versies. Deze zijn uitermate comfortabel te dragen en niet zichtbaar onder uw kleding. Huidskleur, wit en zwart worden het meest verkocht. Bij de heren zijn dat de kleuren zwart en wit.