Stel een sterker Fifa team samen

Met Fut coins iedere tegenstander verslaan

Wil jij iedere tegenstander verslaan op de online variant van Fifa? Dan zul jij van goeden huize moeten komen, er zijn een hoop spelers online die hard strijden om jou te kunnen verslaan. Gelukkig kun jij door middel van Fut coins zorgen dat de tegenstander echt voor jou gaat wijken en tijdens de minutendurende strijd toch echt de grond in gestampt wordt. Met de coins stel jij een eigen team samen waarmee jij online de strijd aan zult gaan. Omdat het spel niet alleen gebaseerd is op de vaardigheden die jij als speler hebt met de besturing, maar ook de inhoudelijke vaardigheden van de spelers die jij op het veld hebt staan, is het dus fijn als je hier al een voorsprong hebt.

 

Speel met de beste spelers

Omdat het in het begin nogal lastig kan zijn om een goed team samen te stellen is het handig om alvast een voorsprong te krijgen. Per gewonnen wedstrijd beweeg jij lichtelijk omhoog in de ranglijst van het spel. Hiervoor zul je veel wedstrijden moeten spelen. Het is daarom handig als je hier een paar stappen kunt overslaan, hiervoor kun je de Fifa coins kopen. Met de coins kun jij iedere speler die jij maar wilt hebben eenvoudig aanschaffen, denk aan internationale spelers maar ook aan de Nederlandse voetbalspelers die bijvoorbeeld interlands spelen. Je schaft iedere speler aan met de gekochte Fifa coins en kunt zo zorgen dat jij een goed team samenstelt. Met dit team kun jij dan de strijd aangaan met andere online spelers.

 

Versla iedereen met een goed team

Naarmate jij steeds meer wedstrijden wint zul jij hoger in de ranglijsten komen en dus steeds sterkere spelers tegenkomen. Om in het begin snel langs alle minder goede spelers te komen is het handig om de Fifa coins te kopen en een voorsprong te krijgen op iedereen die laag op de ranglijst staat. Zo kun jij sneller wedstrijden winnen en je plaatsen voor hogere wedstrijden waarbij jij een bepaalde rang moet behalen in de ranglijst. Zorg daarom dat dit helemaal in orde is, want zo kun jij echt hard aan de slag om iedereen die ook maar in jouw weg komt helemaal te verslaan. Met een goed samengesteld team en hele goede spelers kunnen tegenstanders niet meer langs je, vooral niet als jij ook nog erg goede vaardigheden hebt met de besturing van het voetbalspel. Zo win jij elke wedstrijd!