Stijlvolle trouwauto huren voor stijlvolle bruiloft

Jullie staan in het middelpunt van de belangstelling, het is jullie dag. Stralende zon, mooie trouwlocatie, rode loper, feestelijk en mooi geklede gasten. Leuk, romantisch idee om met fiets naar het stadhuis te komen? Goedkoop? Ja zeker!

Maar, nee toch: op jullie dag hangen de grijze wolken al boven de stad en nog voor jullie op de fiets willen stappen. Het haar van de bruid dat net in de krullen is de gedaan zal meteen stijl worden. Wat nu? Het is ook zo wat om in jullie normale auto aan te komen.

Hadden jullie nou maar een trouwauto gehuurd. Een exclusieve trouwauto, waarmee jullie bruiloft niet alleen een authentiek en classic look geven, maar ook droog in zitten. Een exclusieve trouwauto huren is bij Molenaar Trouwauto’s ook helemaal niet duur. De Kever Cabrio huren jullie al vanaf € 225,- voor de hele dag. Zo hebben jullie een dak dat open (bij stralend weer) en dicht (bij slecht weer) kan, ideaal!

Trouwauto huren inclusief breng- en haalservice

Bij de € 225,- zit ook de breng- en haalservice inbegrepen. Dat betekent dat wij de trouwauto in de ochtend op de afgesproken tijd en plaats bij jullie afleveren. Brandschoon en, als jullie het wensen, aangekleed met dagverse bloemen. Deze bloemendecoratie gaat uiteraard in overleg met jullie en onze persoonlijke bloemist. ’s Avonds halen wij de trouwauto weer van jullie trouwlocatie op. Zo hebben jullie daar geen zorgen over. Dit doen wij in heel Nederland.

Exclusieve trouwauto’s

Naast de Kever Cabrio hebben wij ook andere klassiekers in ons assortiment. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de Rolls Royce Silver Cloud I, Jaguar MKII, Porsche 356 (waar zelfs James Dean nog in gereden heeft) of de Volvo Amazone. Al deze trouwauto’s zijn als nieuw en je kunt ze bezichtigen in onze showroom in Barendrecht. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om gratis langs te komen om de trouwauto’s te bezichtigen. Wij helpen jullie graag met de keuze, zodat jullie zeker weten dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt!