Een straalkachel biedt comfort en energiebesparing

Als het buiten koud is, dan is het aantrekkelijk om de verwarming nog een graadje hoger te zetten. U wilt dat de temperatuur in huis behaaglijk is, maar u wilt misschien ook graag besparen op energiekosten waar dit kan. Dit is en mooi streven, maar het zou eigenlijk niet ten koste mogen gaan van uw eigen comfort. U kunt waarschijnlijk wel een aantal situaties verzinnen, waarin u ervoor kiest om de verwarming niet aan te zetten, omdat dit zonde is van de energie. Bijvoorbeeld voordat u naar bed gaat en nog even televisie wilt kijken in de woonkamer, of ´s ochtends voordat u naar uw werk gaat.

Elektrische verwarming

Bij Heat Save zijn we van mening dat u het altijd lekker warm moet kunnen hebben in uw eigen huis. Daarom bieden we oplossingen waarmee u energie kunt besparen zonder te hoeven inleveren op comfort. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor straalkachels van de hoogste kwaliteit. Een straal kachel is ideaal voor het verwarmen van een specifieke ruimte in huis, zonder dat de rest van het huis ook verwarmd wordt. De straalkachels van Heat Save zijn duurzaam en veilig in gebruik. De ruimte wordt snel en geleidelijk verwarmd, zonder dat de kachel heet wordt aan de buitenkant.

Vaste verwarmingstoestellen

Ook voor energiebesparing op uw hoofdverwarming hebben wij de oplossing.  Met Batirad verwarming bespaart u tot wel de helft van uw energiekosten. Batirad is een elektrisch verwarmingstoestel dat gemaakt is van 100% zuivere accumulatie witsteen. Deze steensoort neemt in een uur heel veel warmte op, waarna u nog drie uur lang geniet van de uitstralende warmte, zonder dat er nog energie wordt verbruikt. Dit verwarmingssysteem is een mooie investering waar u levenslang plezier van heeft. Op onze website kunt u meer informatie aanvragen over elektrische verwarming van Heat Save. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.